Mobiele menu

'Al wandelend ontstond er al snel een enorme vertrouwdheid.'

Wat zoek jij in een nieuwe relatie?

In januari 2018 was ik (Irene) op zoek naar een paar Vierdaagse lopers voor het Vierdaagse magazine. Ik nodigde ook Ed uit. Zijn antwoord: 'Dank voor je mailtje betreffende de Vierdaagse. Ik heb de Vierdaagse al een paar jaar niet meer gelopen. Wellicht gebeurt het nog eens. Zeg nooit nooit. Aandacht in het Vierdaagse magazine is niet nodig. Ik heb namelijk een andere mededeling voor je. "Clasina" (Carla) en ik zijn op 29 januari 2018 gaan daten. En wij zijn inmiddels een setje. We hebben elkaar gevonden op zeer veel vlakken en het voelt ontzettend goed.' Ik stuurde Ed mijn felicitaties en vroeg of hij zijn verhaal wilde delen. Met als resultaat dit prachtige verhaal. Hartverwarmend, en kippenvel tegelijk ..

Het succesverhaal van Ed (62) en Carla (55)

  • Geschreven door Ed (zijn nickname was: 'Het Groene Spoor', haar nickname was 'Clasina'). Beiden wonen in Zuid-Holland. 

Mijn naam is Ed. Ik ben 62 jaar. Ik ben in september 2017 op de Wandeldatesite gegaan. Mijn vrouw Lien is in 2009 overleden. Het heeft dus even geduurd voordat ik die stap heb genomen.

Ik heb altijd een drempel gevoeld om op een singlesite te gaan. Heb het steeds uitgesteld. Gehoopt iemand tegen te komen in mijn omgeving. Dat werkte dus niet. Ik hoorde positieve geluiden van een kennis over de Wandeldatesite, en heb uiteindelijk de stap genomen.

Eind januari 2018 zijn Carla en ik gaan wandelen. Op een moment eigenlijk dat we niets verwachtten.

We hadden daarvoor allebei gedate en dat was tot dan toe op niets uitgelopen. Carla dacht er over om het abonnement te laten aflopen, en ik dacht dat ik het geluk maar weer eens een kans moest geven.

We hebben niet geliked, maar bij de 'bezoekers' konden we zien dat we elkaar zaten te bekoekeloeren. Daarna heb ik een berichtje gezonden, dat zeer positief werd beantwoord.

Enigszins gereserveerd (van mijn kant) om niet teleurgesteld te worden, was er geen sprake van liefde op het eerste gezicht. Al wandelend ontstond er al snel een enorme vertrouwdheid. En zie hier, we hebben elkaar inmiddels op zeer veel vlakken gevonden. We hebben echt een fijne, liefdevolle relatie. Én…we herleven weer een beetje onze jeugd.

De Wandeldatesite is echt een sympathieke manier om anderen te ontmoeten. Minder beladen, iets vrijblijvender. Dat wil niet zeggen dat het allemaal vanzelf is gegaan. Als je zoals Carla en ik,  beiden 50+ ers, alleen komt te staan, dan verandert er veel in het leven. Na al die jaren relatie en kinderen opvoeden enz. ga je ervaren hoe het is om single te zijn. Je moet je als het ware opnieuw uitvinden.

In dat proces hebben wij ervaren dat je eigenlijk geen idee hebt wat je in een nieuwe partner zoekt.

Wat verwacht je eigenlijk van die ander? Wat zoek je in een nieuwe relatie?

Om dat uit te vinden moet je echt wat vaker daten. Soms, door verwachtingen, stoot je af en toe je neus, wat niet leuk is. Daardoor kom je er wel achter wat je wilt en zoekt in een relatie.

De Wandeldate gaf ons het juiste podium om dat allemaal te ervaren. Wij raden iedereen aan om de stoute wandelschoenen aan te trekken.

Irene, dank je wel, wij zijn heel blij dat we elkaar via jouw site gevonden hebben.

Groet, ook namens Carla

 

 

'We hebben nu echt een fijne, liefdevolle relatie.'

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

 Ed en Carla deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig!

Word ook lid en volg DeWandeldate

DeWandeldate, 27 juni 2018