Mobiele menu

Met 60% vrouwen zijn mannen nu extra welkom op onze datingsite!

Wandelmannen, waar zijn jullie? Bergwandelen?

Met 60% vrouwen zijn mannen nu extra welkom bij onze datingsite DeWandeldate. Of je nu stadswandelaar, natuurliefhebber, langeafstandsloper of bergwandelaar bent. Ook als je meer een fietser, hardloper, bergklimmer of zeiler bent: meld je aan!

  • Dit artikel werd geplaatst in 2014 en is nog steeds actueel. Mannen gezocht!

We zijn op zoek naar méér sportieve single mannen 

Door het mooie seizoen en ook door de aandacht van ASN Bank voor DeWandeldate is het aantal leden in mei sterk gestegen. Dat is natuurlijk heel mooi. Wel zien we dat de groep die het hardste groeide door die ASN actie de vrouwen zijn. Op dit moment is 60% van onze leden vrouw, en dus is 40% man.

Om iedereen zoveel mogelijk kansen op het vinden van een partner te bieden streven we naar een mooie verhouding van mannen/vrouwen van 50/50.  

Overigens: uiteraard zijn ook vrouwen en mannen die een man zoeken en vrouwen die een vrouw zoeken van harte welkom. Maar nu even aandacht voor de hetero man. 

Ben jij een wandelman en single?

Meld je gratis aan als lid van DéWandeldate! 

Met zoveel vrouwen op zoek naar een man ben je zéker van veel positieve aandacht (dan moet je natuurlijk wel onze 5 TIPS voor meer Succes op de wandeldatingsite opvolgen: schrijf een persoonlijke tekst, plaats tenminste één goede foto, wees actief.

Ken jij een wandelman die nog geen lid is?

Stuur hem door naar DéWandeldate!

Ik vraag het regelmatig aan onze eigen leden. Vaak krijg ik als antwoord: als ik iemand kende zou ik me hier niet hoeven aan te melden. Bedenk dat een man die voor jouzelf niet interessant is, dat wel voor een andere vrouw kan zijn. 

Wandelmannen, waar zijn jullie? 

Dit is de tweede in de serie: Wandelmannen, waar zijn jullie?  

  1. Wandelmannen, waar zijn julie? sneeuwschoenwandelen? 
  2. Wandelmannen, waar zijn jullie? bergwandelen? 

 

Wil je lid worden of DeWandeldate volgen?

© DeWandeldate, 2 november 2014. Update: 1 juni 2016.