Mobiele menu

Wandeldatend over de Utrechtse Heuvelrug, met DeWandeldate

Wandeldate: NS Wandeling Utrechtse Heuvelrug

Groepswandeling over de Utrechtse Heuvelrug. Voor 30+ singles.

NS-Wandeling Utrechtse Heuvelrug

Van station Driebergen-Zeist naar station Maarn (16 km)

"We beginnen de wandeling bij station Driebergen-Zeist en eindigen na 16 km op station Maarn. In het landgoed Bornia wisselen bos, heide en zandverstuivingen elkaar af. Het tweede gedeelte van de wandeling gaat een stukje door boswachterij Austerlitz. In het landgoed Den Treek komen we langs de Koepel van Stoop. De statige beukenlanen geven dit gebied een bijzondere charme."

Verslag, reacties en foto's

Op zaterdag 19 maart 2016 was er de groepswandeling vanuit Driebergen Zeist naar Maarn, voor 30+ singles. De groep verzamelde zich, olv Mac, één van onze leden, op station Driebergen Zeist. Er liepen 10 mannen en 8 vrouwen mee (helaas hadden 2 vrouwen zich afgemeld), allen singles van 33 t/m 48 jaar. Van de deelnemers zijn 9 mensen lid van DeWandeldate, 9 mensen zijn nog geen lid. Twee mensen liepen al eerder mee met een groepswandeling, voor de andere 16 was het de eerste keer. 

Ik (Irene) was zelf niet mee deze keer, omdat ik niet meer in deze leeftijdsgroep pas. Ik heb wel van Mac gehoord hoe de wandeling is verlopen. Wat deze dag bijzonder maakte was dat één van de deelnemers nogal moeite had met het looptempo. Ik vind het fantastisch hoe de groep hiermee is om is gegaan. Allen veel dank! Om herhaling te voorkomen heb ik voor de volgende geplande wandelingen het zinnetje in de beschrijving dat verloren was gegaan weer opgenomen: “We lopen in een goed wandeltempo. Geen geslenter, ook geen trainingstempo. We lopen gewoon lekker door. Ga dus alleen mee als je dat aan kunt!” 

Enkele reacties van de deelnemers

  • 'Het was een superleuke en bijzondere dag! In Austerlitz hebben we koffie gedronken en wat gegeten bij Bonaparte, erg lekker en gezellig.'
  • 'Het was een mooie wandeling en de sfeer in de groep was goed. Leuk.​'
Groepswandeldate 30+ over de Utrechtse Heuvelrug

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 5 februari 2016