Za 5 jan: Wandeldate Hollandsche Rading - Amersfoort

Wandeldate van Hollandsche Rading naar Amersfoort

Route: Hollandsche Rading - Amersfoort (22 km)

Dit is één van onze favoriete wandelroutes! Dit is de NS route Lange Duinen en ook een traject van Lange-Afstands-Wandelpad (LAW) Marskramerpad

 • Van station Hollandsche Rading naar station Amersfoort
 • Mooie afwisselende boswandeling vanuit Perron Peet, een gezellig café in het omgebouwde oude stationnetje van Hollandsche Rading. "Deze wandelroute voert je over onverharde wegen door het bos en langs zand, veel fijn los zand. De Korte en Lange Duinen zijn namelijk stuifzandgebieden en vanwege hun zeldzaamheid uitgeroepen tot aardkundige monumenten. Je hoeft dus niet per se naar zee te gaan om in de duinen te spelen." We lopen eerst door de Ridderoordsche Bosschen, over landgoed Pijnenburg, dan over de Lange en Korte duinen, en we eindigen in Amersfoort.  

We liepen deze route eerder. Check voor de Fotoverslagen: 

 

Praktische info

 • Datum: zaterdag 5 januari 2019.
 • Verzamelen vanaf 10.30 uur bij Café Perron Peet (vlakbij station Hollandsche Rading). We vertrekken om 11.00 uur.
 • Horeca: We pauzeren halverwege, waarschijnlijk bij Brasserie Soester Duinen. Neem ook zelf wat eten en drinken mee. Na afloop gaan we nog wat drinken in Amersfoort. Mensen die zin hebben kunnen ook nog wat eten. 
 • Eén van de deelnemers heeft aangeboden de route te begeleiden. 
 • We lopen in een goed tempo. Geen geslenter, ook geen trainingstempo. We lopen gewoon lekker door. De wandeling is 22 km en zal naar schatting ca. 6 uur duren

Deelnemen aan deze groepswandeling

 • Op deze dag lopen we met singles van 38 t/m 53 jaar. We streven naar een groep van 10 mannen en 10 vrouwen. Update 15-12-18: er zijn nu 7 vrouwen en 10 mannen aangemeld. 
 • Deelname: €10 (excl. servicekosten € 0,61 voor de Ticketshop). Je consumpties en kosten van het veer zijn voor eigen rekening. In ruil voor jouw bijdrage biedt DeWandeldate je de gelegenheid andere singles te ontmoeten tijdens een gezellige wandeldag.
 • Koop je kaartje (en let op de aangegeven leeftijdsgroepen!) via de Ticketshop onderaan deze pagina. 
 • Je hoeft geen lid van DeWandeldate te zijn om mee te doen. Maar je bent natuurlijk welkom als lid.

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, plaatsing 30 oktober 2018.

KOOP HIER ONDER JE TICKET

 

Reacties

Bibi 12/12/2018 - 19:26

Beste,
Gewoon even een vraag uit pure interesse:
Waarom is er een leeftijdsgrens?
Ik zie een reactie graag tegemoet.
Hg,
Bibi

Irene 12/12/2018 - 21:54

Hallo Bibi,

DeWandeldate is in de eerste plaats een datingsite, voor één-op-één daten. Singles van alle leeftijden, van 18 tot 99 jaar, zijn welkom als lid bij de datingsite.

Voor de groepswandelingen hanteren we leeftijdsgrenzen, omdat deelnemers het prettig vinden met leeftijdsgenoten te lopen en zo meer kans te hebben interessante mensen te ontmoeten. Ik probeer zoveel mogelijk te wisselen in provincies en leeftijdsgroepen. Maar omdat ik ook de website (met 3500+ leden) beheer, kom ik er niet aan toe meer dan één wandeling per maand te organiseren.

Wat je kunt doen als je je niet kunt aanmelden bij een groepswandeling, is er zelf één organiseren, via de Oproepen. 

Groet, Irene

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.