Mobiele menu

Voor mannen die daten: ga toch wandelen!

Voor Mannen die Daten: de Gouden Tip

Of het nu zomer, winter, lente of herfst is, het dateseizoen loopt het hele jaar door. Love is always in the air. Heb jij binnenkort een date? Dan hebben wij de gouden tip voor je. Een tip die je altijd, op elke date en in elk seizoen kunt toepassen.

WAAROM IN EEN RUMOERIG TENTJE?

Zit je dan, op je eerste date. Tegenover elkaar, met nog geen meter ruimte tussen jou en je date. Zo. Nou. Of je al weet wat je wilt drinken. Of je het makkelijk kon vinden. Of je hier vaker komt. Dat het best lang duurt voordat ze langskomen om de bestelling op te nemen. En dat het best een leuk tentje is, toch? Dat je elkaar hier niet zo goed kan verstaan. Dat het best rumoerig is hier.

Zelfs de stoerste mannen worden ineens best ongemakkelijk wanneer ze uit hun comfort zone worden getrokken en op een stoeltje aan een klein tafeltje worden geplant, tegenover een date die er ook niet bepaald gemakkelijk bij zit.

Toch is dat de setting waarin de meeste dates zich afspelen. Maar waarom zou je dat doen? Waarom zou je in vredesnaam op een lawaaierige plek gaan zitten waar je elkaar amper kunt verstaan en waar je je ongemakkelijkheid alleen kunt verbergen door de menukaart nog maar weer een keer door te nemen?

GA TOCH WANDELEN!

Geef jezelf en je date de ruimte, de beweging en de dynamiek die een eerste date nodig heeft. Maak een wandeling. Zo ben je in beweging. Zo kom je nog eens wat tegen waar je het over kunt hebben. Zo hoef je elkaar niet geforceerd aan te kijken - of weg te kijken. Zo kun je elkaar verstaan. En zo kom je vanzelf een leuke gelegenheid tegen om wat te drinken, mocht je daar alsnog zin in hebben.

Een wandeling maakt een date spontaan. Niet onbelangrijk als je je bedenkt dat een date per definitie niet spontaan is en het succes van een date afhangt van de mate waarin die spontaan aanvoelt.

JE BENT NIET DE ENIGE

Wandelen, hiken, een stukje lopen, een ommetje maken, je rechtervoet en linkervoet om de beurt een stap vooruit zetten en tegelijkertijd een frisse neus halen. Noem het hoe je wilt, steeds meer mensen doen het én steeds meer mensen daten. Die combinatie blijkt goud. Wandelen, daten, wandeldaten. Niet voor niets melden steeds meer singles zich aan op DeWandeldate, een verfrissende manier om een eerste date te beleven.

WANNATRYWANDELEN?

Meld je dan aan op DeWandeldate, waar inmiddels al tweeduizend vrouwen op zoek zijn naar een leuke man om mee te wandeldaten. Trek je stout-avontuurlijke schoenen aan en ontdek of het iets voor jou is. Al meer dan 300 singles vonden op die manier een partner. Lees deze succesverhalen maar eens.

Alvast veel plezier!

Team DeWandeldate

 

Meer BLOGS vóór en over mannen bij DeWandeldate:

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 5 maart 2017