Michiel, één van de leden van DeWandeldate, organiseerde deze wandeling en vroeg via de Oproepen wie er mee wilde. Vier andere wandelaars meldden zich aan. De deelnemers waren enthousiast, één van hen schreef een verslagje.  

De Oproep van MIchiel zag er zo uit: 

Verslagje geschreven door Bosvogeltje (nickname)

Eindelijk mag het weer

Eindelijk mag het weer: wandelen met meer dan twee personen. Dus na maanden weer eens de wandeldate site bezocht om te kijken of er nog iets te beleven is. Bij de oproepen stond de wandeling door het Renkums Beekdal met “GPS wandelen”. Voor mij een bekend en mooi wandelgebied, dus heb ik me aangemeld.

We zijn met 5 mensen van start gegaan, na eerst een kennis gemaakt te hebben bij een kop koffie op een terrasje. Een gevarieerde groep, qua leeftijd maar ook qua herkomst, de verwegste kwam uit Zeeland! Allemaal voor de eerste keer wandelen via de wandeldate.

Het weer werkte mee, niet te heet en een enkel spatje regen. Onderweg leuke gesprekken gevoerd, nieuwe mensen, nieuwe gesprekken. Michiel had alles goed voorbereid, gaf uitleg bij bijzondere plekjes en er was voldoende horeca onderweg. We hebben totaal zo’n 13 kilometer gewandeld, een leuk uitje na zo’n lange periode met restricties.

Het smaakt naar meer. Ik hoop dat er meer oproepen komen, het is leuk om andere mensen te ontmoeten, maar ook om op onbekend terrein te wandelen. Zou je eens in de buurt van Arnhem willen wandelen, stuur dan een berichtje en hou de site in de gaten. Misschien plaats ik binnenkort een oproep voor een leuke wandeling.

Bosvogeltje

 

 

Wat zijn Oproepen en hoe kan je reageren?

Als Betalend lid van DeWandeldate kan je zelf een Oproep plaatsen om samen te wandelen, fietsen of een andere outdoor activiteit of reis te ondernemen. Met één ander lid of met een klein groepje. En je kunt reageren op Oproepen van anderen. 

  • Op de pagina Oproepen zie  je welke Oproepen tot nu toe in 2020 geplaatst werden. Je kunt via deze pagina niet reageren.
  • Ben je Betalend lid? Dan kan je via het menu-tabje Oproepen (alleen te zien vor Betalende leden) zien welke oproepen er zijn voor jouw leeftijdsgroep op dit moment, en je kunt er reageren en zelf een Oproep plaatsen. 

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 30 juni 2020 

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.