'Vandaag een prachtige wandeling gemaakt in de vers gevallen sneeuw. We hebben er heel veel zin in om de rest van ons leven samen door te brengen, verheugen ons er enorm op!' >> lees ook dit mooie succesverhaal!

Saar en Hjalmar, allebei 51 jaar, allebei uit de provincie Utrecht

Ik (Saar), was 3 maanden lid van De Wandeldate en had een stuk of drie dates gehad die op niets uitliepen. Hjalmar was heel kort lid, en ik zag dat hij mijn profiel had bezocht. Ik dacht meteen: wat een leuke man! en stuurde een like. Dezelfde avond stuurde Hjalmar een bericht waarin hij kort iets over zichzelf vertelde. Zijn stijl van schrijven (mooie stijl, open) sprak me aan en ik stuurde een bericht terug. De volgende dagen vertelden we via berichtjes het één en ander over onszelf. Deze correspondentie hebben we intussen bewaard: het begin van onze relatie. Na vier dagen gingen we over op whatssapp en maakten we een afspraak voor een eerste wandeldate. Die afspraak was anderhalve week na ons eerste contact. We waren allebei enorm nerveus, blijkbaar voorvoelden we dat dit wel eens kon gaat lukken. We zetten allebei ons profiel op onzichtbaar, want het was al ingrijpend genoeg. We wandelden door het Maximapark, dronken een koffietje en een biertje en gingen na de wandeling zelfs een hapje eten. We spraken naar elkaar uit dat we elkaar erg leuk vonden. Twee dagen later haalde Hjalmar me op voor een strandwandeling. Daarna wisten we het zeker: we hadden allebei gevonden wat we zochten. Dat was heel snel, maar het voelde goed. Intussen zijn we twee weken verder en zijn we begonnen aan de kennismaking met elkaars familie en vrienden. Vandaag een prachtige wandeling gemaakt in de vers gevallen sneeuw. We hebben er heel veel zin in om de rest van ons leven samen door te brengen, verheugen ons er enorm op!

We zijn er nog elke dag over verbaasd hoe een gezamenlijke liefhebberij, wandelen, ervoor heeft gezorgd dat we elkaar ontmoetten. De Wandeldate zal altijd speciaal voor ons blijven.

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Saar en Hjalmar deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto credits: Kitty Terwolbeck

© DeWandeldate, Plaatsing: 11 december 2017

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.