Ga je mee wandelen door Rotterdam, langs de Maas en langs de Kralingse Plas? We lopen de Kralingenpad wandeling. Met singles van 33 t/m 48 jaar. 

Route: Kralingen Pad vanaf station Blaak (13 km)

We wandelen vanaf de Blaak (met de Markthal en de Kubuswoningen) naar Oostplein en dan door de 3 verschillende gebieden: het meer proletarische West Kralingen, het recreatiegebied Kralingse Plas / Kralingse Bos, en het deftige Oost Kralingen. Via de Maasboulevard lopen we terug naar Blaak. Deze route staat beschreven in de gids: Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam, van Uitgever Gegarandeerd Onregelmatig. 

 

Verslagje en Foto

Op zaterdag 7 september 2019 liep een groep Wandeldaters deze afwisselende route. Met dank aan Henk, één van de leden, die de route begeleidde. De groep bestond uit 2 vrouwen en 6 mannen (helaas veel afmeldingen vooraf), singles van 33 t/m 48 jaar. Van de 8 deelnemers zijn 4 mensen lid (met actief profiel) van datingsite DeWandeldate. Twee mensen liepen al eerder mee. Er werd gepauzeerd bij Woodz in het Kralingse Bos. .

Reacties van deelnemers:

  • Was een mooie wandeling. En het was zo goed als droog onderweg :) mooi tussen de buien door gelopen. Was een prima groep. We hebben bij Woodz gepauzeerd. 

 

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, plaatsing 8 mei 2019.

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.