Take a Walk on the Wild Side ..

Zondag 10 november 2019: Ontmoet andere wandelende singles op het wandelfestival in het Westerpark Amsterdam.  Voor singles die het leven willen vieren. 

Wat is Singles Day?

'Op maandag 11 november 2019 is het Singles Day! De dag die in 1993 in China in het leven is geroepen om het leven als single te vieren is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Een fenomeen dat zich in 2019 niet meer beperkt tot het single zijn maar ook het leven als individu viert! Singles Day is een dag waarop je jezelf verwend en centraal zet, maar dit samen met anderen beleeft. De vier ééntjes in de datum symboliseren dit op een prachtige manier.' 

Wat is het Singles Walk Festival? 

'Om Singles Day te vieren organiseert INTERSPORT het Singles Walk Festival vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. 

Deze geweldige locatie wordt op zondag 10 november 2019 het hart van een supergaaf wandelevenement om het leven te vieren. Geniet van de live muziek, de heerlijke gerechten van de leukste foodtrucks en de geweldige routes die wij voor je hebben uitgezet. Je kunt deze dag kiezen uit diverse routes, afstanden en starttijden. Het korte rondje is 6,5 kilometer…lang genoeg om te kletsen, nieuwe vrienden te maken of de liefde van je leven te ontmoeten. Onderweg kun je stoppen voor een warme chocolademelk of virgin cocktail. Take a walk on the wild side & enjoy the fun!'

Je kunt kiezen uit twee korte routes, A of B. Je kunt ook beide routes achter elkaar lopen (A + B).

  • Korte wandelroute (6,5 km, A of B): er zijn 2 verschillende routes (A en B) van 6,5 kilometer door het prachtige Westerpark. Met een relaxed tempo en een tussenstop om te genieten van een drankje ben je ongeveer anderhalf uur onderweg. Terug bij de Westergasfabriek kun je genieten van leuke optredens en heerlijk eten bij één of meer van de 14 foodtrucks. De wandelaars starten in groepen, tussen 11.00 uur en 13.15 uur. 
  • Lange wandelroute (13 km, A + B):  Ben jij een enthousiaste wandelaar of wil je gewoon zoveel mogelijk mensen ontmoeten? Plak dan de 2 routes aan elkaar en maak een rondje van 13 kilometer door dit mooie stukje Amsterdam. Een paar goede wandelschoenen is geen overbodige luxe. Na 2,5 a 3 uur wandelen en goede gesprekken kun je relaxen op het festivalterrein en genieten van de ambiance.
  • Wanneer? Zondag 10 november 2019. Het festivalterrein opent om 11.00 uur. Om 11.15 uur start de eerste groep wandelaars, om 13.15 uur vertrekt de laatste groep. 
  • Waar? Westergasfabriek in het Westerpark in Amsterdam-West. 
  • 2 Routes: kort rondje van 6,5 km. Langer rondje van 13 km
  • Info en aanmelden? Zie de website van het Singles Walk Festival

 

Meer tips van DeWandeldate voor Wandelevenementen 

 

Wil je ook lid worden of DeWandeldate volgen?

Foto: Caleb Ekeroth, via Unsplash. 

© DeWandeldate, 8 oktober 2019

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.