Gezellige, afwisselende wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen met open duingebied en stille bossen en een wandeling langs het strand. Met 44+ singles. 

Groene Wissel Zandvoort – duinen, strand en zee (16 km)

'Eerst kuieren we door een paar authentieke Zandvoortse straten met karakteristieke huizen. Daarna maken we een prachtige, zeer afwisselende wandeling door het fraaie en rustige noordelijke deel van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Bij de ingang kopen we ieder een duinkaartje. In dit gebied komen we langs een uitgestrekt duinmeer met een grote aalscholverkolonie. Open duingebieden worden afgewisseld met stille bossen. Op rustige dagen is de kans wild (vossen, damherten en reeën) te zien heel groot.' We wandelen we langs de zee terug naar Zandvoort. Rondwandeling vanaf station Zandvoort aan Zee.

Praktische info

 • Datum: zaterdag 11 juli 2020.
 • Verzamelen vanaf 10.25 uur bij station Zandvoort aan Zee. We vertrekken om 10.40 uur. Verzamelplek: aan het einde van het perron.
 • Pauze: Een horecastop is pas mogelijk aan het einde van de route. Daarom pauzeren we ook halverwege, met wat je zelf aan eten en drinken hebt meegenomen. 
 • Zwemmen? Wie zin heeft: neem je zwemspullen mee! Het laatste deel van de route loop je langs de zee. 

Deelnemen aan deze groepswandeling

 • Op deze dag lopen we met singles van 44 t/m 59 jaar. We streven naar een groep van 10 mannen en 10 vrouwen. 
 • Deelname: €10 (excl. servicekosten). Je consumpties zijn voor eigen rekening. In ruil voor jouw bijdrage biedt DeWandeldate je de gelegenheid andere singles te ontmoeten tijdens een gezellige wandeldag. 

>> De kaartjes komen pas beschikbaar (onderaan deze pagina) als we zeker weten dat een groepswandeling met de Corona-maatregelen op deze datum zonder al te veel beperkingen mogelijk is. Je hoeft hier NIET over te mailen. Er is ook GEEN wachtlijst. 

 • Ken je de route en wil je deze begeleiden? Stuur een mailtje aan Irene. Je hoeft dan geen kaartje te kopen. 
 • Het handig ook zelf de routebeschrijving mee te nemen.
 • Je hoeft geen lid van DeWandeldate te zijn om mee te doen. Maar je bent natuurlijk welkom als lid.

We liepen deze wandeling al eerder

Strand en duinwandeling Zandvoort met DeWandeldate, 6 juni 2018

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, plaatsing 29 maart 2020.

  Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.