NS route Ankeveense Plassen (21 km)

 • Van station Bussum-Zuid naar station Weesp 

'Bos, plassen en polder. Over de Franse Kampheide wandel je naar de Gooise Lusthoven. Op de toenmalige woeste gronden werden imposante landhuizen gebouwd, die dienst deden als zomerverblijf voor voorname families. Nu probeert de Vereniging Natuurmonumenten deze waardevolle landgoederen in hun oorspronkelijke staat te behouden. Slingerpaden, lanen en waterpartijen kenmerken dit prachtige gebied.'

 • De route maakt gebruik van deze LAW's en Streekpaden: Floris V-pad, Waterliniepad en Stelling van Amsterdam.
 • Door de Gooi en Vechtstreek, langs de 's Gravelandse Buitenplaatsen
 • Natuurmonumenten over natuurgebied Ankeveense Plassen

Verslag en Foto's

Op zaterdag 25 maart 2017 liepen we deze NS wandeling met DeWandeldate. Het was fantastisch lenteweer. Eén van de deelnemers (Henk) begeleidde de wandelroute. We waren met 5 mannen en 4 vrouwen, singles van 40 t/m 57 jaar. Van de 9 deelnemers zijn allen lid van datingsite DeWandeldate, en (behalve Irene) liepen 3 mensen al eerder mee met een groepswandeling. We pauzeerden in Het Wapen van Ankeveen en op een paar mooie plekjes onderweg.

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Plaatsing: 13-2-2017. 

Reacties

 • Anneke

  Ik heb belangstelling voor de wandelagenda voor Singles

 • Irene

  Hallo Anneke, momenteel organiseert DeWandeldate geen groepswandelingen. Hopelijk mogen we vanaf april (?) weer in groepen wandelen. Via DeWandeldate kan je wel het hele jaar door één-op-één waneldaten.

  Via deze link kan je onze wekelijkse Tips & Agenda ontvangen. 

  Groet, Irene

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.