Zo 9 febr: Natuurwandeling Landgoed Groeneveld

Groepswandleing met De Wandeldate met 250+ singles Landgoed Groeneveld

Prachtige wandeling (15 km) voor 25+ singles vanuit Baarn, langs Landgoed Groeneveld en over de Zuider- en Westerheide. 

Route: NS wandeling Landgoed Groeneveld (15 km)

Na de kennismaking bij De Generaal wandelen we over het Landgoed Groeneveld, een park in de romantische Engelse landschapsstijl. De route voert verder over de uitgestrekte Zuider- en Westerheide, waar Charolais-runderen grazen die (net als vroeger de schapen met hun herder), voorkomen dat de heide dichtgroeit met gras, bomen en struiken. 

Praktische info

  • Datum: zondag 9 februari 2020.
  • Start-punt: vlakbij station Baarn, verzamelen vanaf 12.10 uur bij Eethuis-Café De Generaal.  Vertrek om 12.40 uur.

  • Eindpunt: station Hilversum Media Park
  • We pauzeren onderweg waarschijnlijk bij Theehuis 't Bluk (na bijna 10 km). Neem ook zelf wat eten en drinken mee voor onderweg. 

 

Deelnemen aan deze groepswandeling

  • Op deze dag lopen we met singles van 25 t/m 39 jaar. Ook 20 - 25- jarigen zijn welkom. We streven naar een groep van 10 mannen en 10 vrouwen. Update 24-1-20: er zijn nu 10 mannen en 9 vrouwen aangemeld. 
  • Deelname: €10 (excl. servicekosten € 0,61 voor de Ticketshop). Consumpties zijn voor eigen rekening. In ruil voor jouw bijdrage biedt DeWandeldate de gelegenheid andere singles te ontmoeten tijdens een gezellige wandeldag.
  • Eén van de deelnemers heeft aangeboden de route te begeleiden. Het is handig ook zelf de routebeschrijving en de routekaart mee te nemen.
  • Koop je kaartje (en houd je aan de aangegeven leeftijdsgroepen!) via de Ticketshop onderaan deze pagina. Ben je jonger dan 25 jaar en wil je ook mee? Stuur even 'n berichtje aan Irene, info@dewandeldate.nl.
  • Je hoeft geen lid van DeWandeldate te zijn om mee te doen. Maar je bent natuurlijk welkom als lid.

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Foto's: van een familie-uitje van Irene van DeWandeldate (we hadden nog geen foto van deze route). 

© DeWandeldate, plaatsing 16 november 2019.

 

KOOP HIER JE KAARTJE IN DE TICKETSHOP

Reacties

Slaapmuis 17/01/2020 - 23:09

Hoi, ik mis dit jaar tot nu toe georganiseerde wandelingen (op de agenda) hier voor 35-45 jaar. Je valt er telkens net buiten met je eigen leeftijd of die van jouw voorkeur. Komt dat misschien nog? Zou fijn zijn, want is wel een speciale "categorie" qua fase.

Irene 19/01/2020 - 20:50

Hallo Slaapmuis

DeWandeldate is in de eerste plaats een datingsite, voor één op één daten. Soms organiseren we een groepswandeling, steeds voor andere leeftijdsgroepen. 
Deze vind je in de Agenda. Voor jouw leeftijdsgroep volgen ook vast nog wandelingen. Groet, Irene

Slaapmuis 20/01/2020 - 22:08

Dank je voor je reactie. Een groepswandeling lijkt me zeker een meerwaarde hier, veiliger, laagdrempeliger en meer ontspannen voor velen denk ik. Niet iedereen is daarbij in staat zelf zoiets te organiseren. En je kunt een (verrassend) diversere groep mensen (en niet-leden) ontmoeten, waarbij het ook fijn is dat er zowel mannen als vrouwen zijn om je dateproces en wandelplezier te delen. Dus mocht Irene nog graag wensen horen, het zou super zijn als het voor verschillende leeftijdsfases als de mijne wordt georganiseerd ook begin dit jaar.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.