Prachtige wandeling (15 km) voor 25+ singles vanuit Baarn, langs Landgoed Groeneveld en over de Zuider- en Westerheide. 

NS wandeling Landgoed Groeneveld (15 km)

 • Van NS station Baarn naar NS station Hilversum Mediapark

We wandelen over het Landgoed Groeneveld, een park in de romantische Engelse landschapsstijl. De route voert verder over de uitgestrekte Zuider- en Westerheide, waar Charolais-runderen grazen die (net als vroeger de schapen met hun herder), voorkomen dat de heide dichtgroeit met gras, bomen en struiken. 

Praktische info

 • We verzamelen vanaf 12.20 uur bij de Stationshuiskamer op station Baarn. We vertrekken om 12.40 uur.
 • Eindpunt: station Hilversum Media Park. Het is dus géén rondwandeling!
 • We pauzeren onderweg waarschijnlijk bij Theehuis 't Bluk (na bijna 10 km) of bij La Place. Neem ook zelf wat eten en drinken mee voor onderweg. 

Deelnemen aan deze groepswandeling

 • Op deze dag lopen we met singles van 25 t/m 39 jaar. We streven naar een groep van 10 mannen en 10 vrouwen. 
 • Deelname: €10 (excl. servicekosten € 1,16 voor de Ticketshop). Je consumpties zijn voor eigen rekening. In ruil voor jouw bijdrage biedt DeWandeldate je de gelegenheid andere singles te ontmoeten tijdens een gezellige wandeldag. We gaan pas kaartjes verkopen zodra we meer zekerheid hebben dat we in september weer mogen wandelen in groepen.
 • Eén van de deelnemers heeft aangeboden de route te begeleiden. Het is handig ook zelf de routebeschrijving en de routekaart mee te nemen.
 • Je hoeft geen lid van DeWandeldate te zijn om mee te doen. Maar je bent natuurlijk welkom als lid.

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Foto's: van een familie-uitje van Irene van DeWandeldate (we hadden nog geen foto van deze route). 

© DeWandeldate, 16 november 2019. Update 25 maart 2020.

Reacties

 • Slaapmuis

  Hoi, ik mis dit jaar tot nu toe georganiseerde wandelingen (op de agenda) hier voor 35-45 jaar. Je valt er telkens net buiten met je eigen leeftijd of die van jouw voorkeur. Komt dat misschien nog? Zou fijn zijn, want is wel een speciale "categorie" qua fase.

 • Irene

  Hallo Slaapmuis

  DeWandeldate is in de eerste plaats een datingsite, voor één op één daten. Soms organiseren we een groepswandeling, steeds voor andere leeftijdsgroepen. 
  Deze vind je in de Agenda. Voor jouw leeftijdsgroep volgen ook vast nog wandelingen. Groet, Irene

 • Slaapmuis

  Dank je voor je reactie. Een groepswandeling lijkt me zeker een meerwaarde hier, veiliger, laagdrempeliger en meer ontspannen voor velen denk ik. Niet iedereen is daarbij in staat zelf zoiets te organiseren. En je kunt een (verrassend) diversere groep mensen (en niet-leden) ontmoeten, waarbij het ook fijn is dat er zowel mannen als vrouwen zijn om je dateproces en wandelplezier te delen. Dus mocht Irene nog graag wensen horen, het zou super zijn als het voor verschillende leeftijdsfases als de mijne wordt georganiseerd ook begin dit jaar.

 • Doraatje

  Ik mis inderdaad ook vaak de leeftijdscategorie 35-45... vanaf 25 jaar is voor mij (36) wat te jong.. dus eens met de eerdere reactie!!

 • Irene

  Er is één wandeling per maand, waarbij we zoveel mogelijk in leeftijd variëren. Misschien binnenkort een 35+ wandeling. Er is al wel een 35+ runningdate, in maart, in Rotterdam. Groet, Irene

 • GroeneBeta

  Klopt mijn vermoeden dat deze wandeling niet meer door gaat? Waren er veel aanmeldingen?

  Ik ben eigenlijk altijd wel geïnteresseerd in een dergelijke wandeling, maar ik zie de aankondiging vaak over het hoofd.

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.