Prachtige rondwandeling voor 40+ singles vanuit Bloemendaal.

Route: Groene Wissel Bloemendaal (20 km)

Vanaf het station wandelen we eerst door het gezellige en voorname Bloemendaal met de vele prachtige villa's en door het Bloemendaalse Bos. Over rustige, smalle slingerpaadjes en langs het Vogelmeer naar strandpaviljoen Parnassia. Na een kilometertje strand oostwaarts en door het afwisselende duingebied lopen we weer terug naar het station.

Verslagje 

Op zaterdag 11 januari 2020 liep een groep Wandeldaters deze mooie stadsroute. Met grote dank aan Michiel, één van de leden, die de route begeleidde. De groep bestond uit 8 vrouwen en 7 mannen, singles van 40 t/m 55 jaar. Van de 15 deelnemers zijn 10 mensen lid (met actief profiel) van datingsite DeWandeldate.

Enkele reacties van de deelnemers:

  • Bedankt, Michel, voor de prachtige en  strak genavigeerde wandeling!! En ook alle mensen die mee waren bedankt voor de leuke gesprekken! 
  • De wandeling loopt door een prachtig en afwisselend gebied waar je je blijft verbazen.

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Hoofdfoto: OutdoorFriends / DeWandeldate

© DeWandeldate, plaatsing 23 oktober 2019.

Reacties

  • Colette Mulder

    Leuk om voor het eerst met Wandeldate mee te lopen! In m'n eigen woonomgeving en deze route loop ik nooit, ben benieuwd.

  • Pioenroos

    Bedankt, Michel, voor de prachtige en strak genavigeerde wandeling!! En ook alle mensen die mee waren bedankt voor de leuke gesprekken!

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.