N70 Natuurwandelroute Rijk van Nijmegen

  • Rondwandeling vanuit Beek - Ubbergen (16 km)

Eén van de mooiste wandelroutes in Nederland, in de omgeving van Nijmegen. We passeren 8 bergen, zoals de Duivelsberg.

De route is heuvelachtig en bosrijk, met prachtige vergezichten over de polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. 

De N70 wandelroute dankt de naam aan 1970, het natuurbeschermingsjaar. Sinds die tijd is de N70 een populaire wandelroute onder natuurliefhebbers. Niet alleen wandelaars, ook trailrunners nemen deze sportieve route met uitdagende bergen graag. 

Keuze leeftijdsgroep voor deze wandeling

Deze keer hebben we onze leden en volgers gevraagd wie er mee zou willen. We ontvingen 37 reacties. De leeftijdsrange waarvoor het meeste belangstelling was: 48 t/m 63 jaar. 

Verslagje en Foto's

Op zaterdag 27 juli 2019 liepen we deze wandelroute met DeWandeldate. Eén van de leden, Anita, begeleidde de route. De groep bestond uit 9 vrouwen en 9 mannen, singles van 48 t/m 63 jaar. Van de 18 deelnemers zijn 11 mensen lid (met actief profiel) van datingsite DeWandeldate, en liepen 6 mensen al eerder mee met een groepswandeling. Ons startpunt waar we ook na afloop nog wat dronken was Restaurant 't Spijker in Beek - Ubbergen. Onderweg pauzeerden bij Tante Koosje

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, plaatsing 9 april 2019.

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.