Ga je deze weken liever schaatsen dan wandelen? Zet dan een schaatsdate in je profiel, en nodig elkaar uit voor een schaatstocht. Check de schaatskaart van Nederland. 

Waar kan je schaatsen in Nederland?

Zodra het begint te vriezen slaat in Nederland de schaatskoorts toe! Waar kan je het beste schaatsen?
Raadpleeg de schaatskaart van Nederland - met natuurijs - van Erik Ekkel. Deze kaart is gemaakt dóór en vóór de echte schaatsliefhebbers. Mensen uit het hele land voegen op de website zelf locaties toe, waar goed geschaatst kan worden. Als gebruiker kan je op zoek naar natuurijs (op vennen, meren, vaarten, vijvers, beken en sloten) in alle provincies. 
Voor schaatsfanaten die niet willen wachten op natuurijs: hier ook wat linkjes naar andere schaatsplekken. 

Schaatsen in Coronatijd: groepjes van 2 mensen, 1,5 meter, geen toertochten en wedstrijden. 

1 op de 5 leden wil ook schaatsen

Schaatsen staat in de Top 10 van favoriete outdoor activiteiten van de leden van onze datingsite. Eén op de vijf leden (18%) geeft in het profiel aan graag te schaatsen. Op de Singlespagina kunnen schaatsers naar elkaar op zoek (via outdoor activiteit schaatsen).

Ga je nu er zoveel ijs ligt liever schaatsen dan wandelen? Zet dan een schaatsdate in je profiel, en nodig elkaar uit voor een schaatstocht. Dat kan een tocht zijn die je zelf bedenkt, of rijdt samen mee met een georganiseerde schaatstocht (helaas zijn er in deze Coronatijd geen tochten, zoals je weet)

Ga je liever met een groepje schaatsen? Plaats dan een Oproep.

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Robbert Esser, via Unsplash

© DeWandeldate, 28 februari 2018

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.