Route: Kralingen Pad vanaf station Blaak (13 km)

We wandelen vanaf de Markthal en de Kubuswoningen bij Blaak naar Oostplein en dan door de 3 verschillende gebieden: het meer proletarische West Kralingen, het recreatiegebied Kralingse Plas / Kralingse Bos, en het deftige Oost Kralingen. Via de Maasboulevard lopen we terug naar Blaak. Deze route staat beschreven in de gids: Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam, van Uitgever Gegarandeerd Onregelmatig. 

Verslagje en Foto's 

Op zaterdag 30 september 2017, liepen we de Kralingenpad route, door Rotterdam centrum, het Kralingse Bos en Kralingen. We waren met 8 mannen en 6 vrouwen, singles van 41 tm 67 jaar. Van de deelnemers waren 14 mensen lid van DeWandeldate. Er waren (met Irene er bij) 6 mensen die al eerder met een groepswandeling mee gingen, en 8 ‘nieuwkomers’. Onderweg pauzeerden we bij Woodz in het Kralingse Bos en na afloop een drankje in de Oude haven. Daarna nog met 4 mensen wezen eten bij een Indiaas restaurant. 

We liepen deze wandeling eerder in 2016. Bekijk het Fotoverslagje: Zo 14 febr: Kralingenpad Wandeling Valentijnsdag 2016

Word ook lid en volg DeWandeldate

© Irene den Ouden, DeWandeldate, 19 augustus 2017

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.