Mobiele menu

Irene in gesprek met Manuela Kemp en Henk Mouwe van Omroep Max

Radio Interview met Irene over DeWandeldate bij Omroep Max

Afgelopen vrijdag, 9 september 2016, werd ik gebeld door Omroep Max. Of ik binnenkort mee wilde doen met een uitzending. Superleuk natuurlijk! Vanochtend, dinsdag 13 september was ik op de radio, bij ‘Wekker Wakker’. Hier kan je het interview beluisteren.

De Wandeldate bij Wekker Wakker van Omroep Max!

Om 9.10 uur werd ik gebeld: ‘Over 3 minuten ben je in de uitzending. Je spreekt met Henk Mouwe en Manuëla Kemp. Luister lekker mee.’ Ik hoorde nog een stukje van het nummer ‘Lodi’ van Creedence Clearwater Revival. En toen was ik op de radio! Manuëla las eerst deze introductie voor: 'Je houdt van de natuur, van wandelen, je bent single en op zoek naar een partner. Dan is er nu een ideale website waar je mensen kan ontmoeten: De Wandeldate. We praten erover met oprichtster Irene den Ouden.'

En hier dan het interview:

Klik op deze  link: Interview met Irene den Ouden voor Omroep Max

Vind je nieuwe liefde tijdens De Wandeldate - uitzending van Omroep Max.

Na ons gesprek draaide Omroep Max nog het nummer ‘Er is er altijd 1’ van Paul de Munnik.

Oeps, de Mannen vergeten

Het gesprekje was voorbij voor ik het wist. Ik vond het zelf best goed gaan. Maarrrrr ... ik ben wel vergeten te noemen wat ik in koeieletters op mijn spiekbriefje had geschreven: MANNEN! Ik wilde een oproepje doen om speciaal de 50+ mannen te verwelkomen. Omdat er juist in de groep 50 jaar en ouder méér vrouwen dan mannen lid zijn. Ik bedacht het aan het einde, begon nog: ‘Mag ik nog ….’ Maar ik was al weg gedraaid. Helaas, gemiste kans!

Reacties op het interview

Ik ontving na afloop veel leuke reacties. En ook deze wenskaart, van Joss uit Den Bosch, één van onze ex-leden, die inmiddels ook zijn partner vond:

Gelukwensen na Radio interview bij Omroep Max

 

Omroep Max, dé omroep voor 50-plussers

Omroep MAX is de publieke omroep voor mensen van vijftig jaar en ouder! Lees hier over hun mooie missie: ‘MAX laat de 50-plussers zien zoals ze zijn: vaak zeer actieve mensen, betrokken bij hun omgeving en volop onderdeel van de moderne samenleving. … etc.

Het programma Wekker Wakker: muziek en actualiteit

Henk Mouwe en Manuëla Kemp zorgen elke werkdag voor een prettige ochtend met muziek en actualiteit. Jan Rietman luidt het weekend in op zaterdagochtend. Wekker-Wakker! geeft een eigen draai aan het nieuws en bespreekt actuele onderwerpen met deskundigen en betrokkenen. In Hoe zit het eigenlijk? zoeken Henk en Manuëla antwoorden op uw en onze vragen. U kunt elke dag meedoen met het spel De Raadplaat en mooie prijzen winnen!

Uitzending: Elke maandag tot en met zaterdag van 6.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5.

 

Wil je meer luisteren, bekijken, lezen over datingsite DeWandeldate?

Wil je reageren, LID worden of de Agenda volgen?

© DeWandeldate, 13 september 2016.