In de afgelopen weken hebben we 5 nieuwe functies toegevoegd om het onze gebruikers nog gemakkelijker te maken. Zo kan je nu zien welke leden jouw profiel bezochten en je kunt je favoriete leden kiezen. 

5 nieuwe functies voor gebruikers van website DeWandeldate

 1. Zoeken op activiteiten via de Homepage
 2. Berichten verwijderen
 3. Leden blokkeren
 4. Bezoekers bekijken
 5. Favorieten kiezen

 

#1. Zoeken op activiteiten via de Homepage

Leden vinden elkaar niet alleen via algemene kenmerken als leeftijd en provincie, maar ook via wandelvoorkeuren en outdoor activiteiten. Via het zoekscherm op de Singles pagina kon je al zoeken op outdoor activiteiten. Nu kan je ook op de Homepage al zoeken op activiteiten.

 • Waarom? Zo wordt het nog makkelijker andere fietsers, hardlopers, zeiler, etc. te vinden. En je wordt zelf eerder gevonden op je voorkeuren. Bovendien trekt onze website nu meer sportieve singles.
 • Hoe? Log in en klik op de activiteit waarop je wilt zoeken, op de Homepage. je komt dan op het zoekscherm en je kunt daar ook je andere zoekwensen invullen. Klik op 'Zoek leden' om te zien wie er aan jouw wensen voldoen. 
 • Let op: Check de vragenlijst (in Mijn Profiel > Mijn profiel wijzigen’) nog een keer en kijk of je alle outdoor activiteiten die je graag doet of zou willen doen hebt aangevinkt. De lijst is vandaag aangevuld met: golfsurfen, golf, zwemmen, duiken, geocaching en yoga. Met méér activiteiten in je profiel word je ook eerder gevonden!

#2. Berichten verwijderen

Je kunt nu zelf de gesprekken die je via de website voerde verwijderen.

 • Waarom? – als het contact niet wilt voortzetten, als je je Inbox wilt opschonen
 • Hoe? – Ga via Mijn profiel naar Mijn berichten. Vink (via het hokje links) de gesprekken aan die je wilt verwijderen en klik op de blauwe knop 'Verwijderen'.
 • Let op: als je zelf een gesprek verwijdert, blijft deze bij de andere persoon wel zichtbaar.

#3. Leden blokkeren

Je kunt regelen dat je andere profielen niet meer ziet.

 • Waarom? Als je bepaalde profielen liever niet ziet (bijvoorbeeld omdat je geen interesse hebt of omdat je een negatieve ervaring met die persoon hebt). Let op: als je veel profielen niet meer wilt zien, is het misschien handiger te werken met Favorieten (degenen die je WEL wilt zien).
 • Hoe? Ga naar het profiel van de persoon die je niet meer wilt zien en klik onderaan op ‘Toon deze gebruiker niet in mijn zoekresultaten’. Let op: je kunt dit niet zelf herstellen.
 • Let op: Op dit moment kunnen de leden elkaar nog niet volledig blokkeren. Er was nog niet veel vraag naar deze functie. Als er veel leden om vragen, gaan we dit ook toevoegen. Wil je toch heel graag iemand blokkeren, vraag dan Irene, info@dewandeldate.nl, geef de nickname door van degene die jouw profiel niet meer mag zien, dan regel ik dat voor je.

 

De volgende 2 functies zijn alleen beschikbaar voor Betalende leden.

Als Betalend lid heb je een flink aantal voordelen. Je kunt onbeperkt persoonlijke berichten sturen. En je hebt extra mogelijkheden, zoals de Bezoekers pagina en de Favorieten. :

 

#4. Bezoekers

Je kunt ook zien wie naar jouw profiel heeft gekeken.

 • Waarom? Dit kan het startpunt zijn van een leuk contact! Je weet nu immers dat die andere persoon ook actief rondkijkt en belangstelling voor jou toonde. Zo kan je ook beter checken of de Like of Bericht die jij stuurde bekeken is. Als je merkt dat je profiel helemaal niet of nauwelijks wordt bezocht, kijk dan of je iets aan de aantrekkingskracht van je profiel kan doen (met een andere profielfoto, een ander datevoorstel, een andere nickname: dat zijn de 3 dingen die andere leden zien voordat ze op je profioel klikken).  
 • Hoe? Voor deze functie moet je Betalend lid zijn. Via de link ‘Mijn Bezoekers’ zie je de profielen van de leden die jouw profiel bezochten. 
 • Uitzetten? Wil je niet dat andere leden zien dat jij hun profiel bekeek? Of sta je nu op anoniem en wil je juist wel gezien worden? Via de link 'Als bezoeker (on)zichtbaar' in 'Mijn profiel' kan je het zelf instellen: 
 • Let op: in het begin zie je nog maar heel weinig Bezoekers. Je ziet namelijk alleen de Leden die jouw profiel vanaf woensdag 7 september bezochten. 

#5. Favorieten

Je kunt nu nog makkelijker een selectie maken van leden die voor jou interessant zijn.

 • Waarom? Je maakt een pagina waarop je alléén die leden ziet die voor jou interessant zijn. Zo kan je makkelijker bepalen aan wie je een Like wilt geven en aan wie je een Bericht wilt sturen.
 • Hoe? Voor deze functie moet je Betalend lid zijn. Zie je op de Singles pagina een leuk profiel? Klik dan op het groene sterretje onder de foto. Daarna kan je via de link ‘Mijn Favorieten’ de door jou geselecteerde mensen zien. Vanuit die pagina kan je de profielen bekijken en je Likes en Berichten sturen.

 

Nóg een nieuwe functie: regels in je profiel

Voorheen werd alle tekst in je profiel (bij de IK BEN en IK ZOEK antwoorden) aan elkaar geplakt. Nu zijn de regels en witregels wel zichtbaar. 

 

Bekijk ook de eerdere Blogs met aanpassingen aan de website:

 

Méér lezen over datingsite DeWandeldate?

Reacties, Lid worden, Nieuwsbrief en Agenda

Foto: Groepswandeldate NS wandeling Rotterdam Maasstad, 1 juni 2016. 

© Irene den Ouden, DeWandeldate, 7 september 2016.

  Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.