Als je zelf graag wandelt, wat is er dan mooier dan een partner met dezelfde passie: WANDELEN?! DéWandeldate helpt singles die graag wandelen elkaar te vinden.

Bijna 1000 leden, bijna 50% vrouwen en 50% mannen

Nog even verder groeien. Dan heeft DéWandeldate, gestart in maart 2014, precies 1000 leden. We kijken daar naar uit. Hoe meer leden, hoe makkelijker het voor onze leden is om die een leuke man of vrouw te vinden. Voordat we op de 1000 leden uitkomen proberen we de verhouding mannen en vrouwen precies op 50/50 brengen. Op dit moment is 57% van onze leden vrouw (55% is vrouw op zoek naar een man, 2% is vrouw op zoek naar een vrouw, 42% is man op zoek naar een vrouw en 1% man op zoek naar een man). We hebben nog 100 mannen nodig. Of je nu wel of geen lid bent, wel of geen single, ook jíj kunt ons helpen door single wandelmannen naar DeWandeldate te verwijzen. 

Overigens, ook met deze percentages mannen/vrouwen (57/43) hebben zich al tenminste 10 nieuwe koppels (van wie we het weten) gevormd, via DeWandeldate. Met nóg meer mannen met volledig profiel zou het nóg beter gaan. 

57% vrouwen: veel aandacht voor de mannen!

Voor de mannen is het momenteel echt een voorrecht om op onze site te staan. Met een volledig ingevuld profiel krijg je vast en zeker veel aandacht van de vrouwen op onze datingsite. 

Wandelmannen, waar zijn jullie? 

We zijn ook gestart met de serie: Wandelmannen, waar zijn jullie?  

  1. Wandelmannen, waar zijn julie? sneeuwschoenwandelen? 
  2. Wandelmannen, waar zijn jullie? bergwandelen? 

Je kunt meehelpen door deze artikelen en onze oproep door te sturen aan je vrienden.

Bekijk hier meer cijfers van DeWandeldate

Alle soorten mannen zijn welkom!

Op onze Facebook pagina werd gevraagd of we alleen de echte fanatieke wandelmannen zoeken. Natuurlijk niet, alle soorten mannen zijn welkom, welk wandeltype je ook bent: natuurliefhebber, gezelligheidswandelaar, cultuurzoeker, sportieve wandelaar, rugzakloper, Vierdaagseloper, wandelaar met honden, spirituele wandelaar, barefoot wandelaar ... De meeste leden zijn in de eerste plaats natuurliefhebber (97%):

Uiteraard zijn ook 'vrouwen op zoek naar een man', 'vrouwen op zoek naar een vrouw' en 'mannen op zoek naar een man' welkom bij DeWandeldate.

Wil je ook lid worden van DéWandeldate?

Ben je single, houd je van wandelen en was je nog geen lid?

Foto: Wandelvrouwen via Christopher Porter

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.