Welke Wandelvrouw (25 - 37 jaar) gaat mee wandelen op het Pieterpad? Deze week opnieuw aandacht voor de Oproepjes voor wandelaars, fietsers en hardlopers.

Leden van datingsite DeWandeldate plaatsen regelmatig oproepjes, om samen te gaan wandelen, fietsen, of hardlopen. Je kunt ook op zoek naar een maatje voor een georganiseerde wandel- of fietstocht. 

Na ons eerste Oproep van de week - Blog, vorige week, over de Wandelvierdaagse in Schoorl verschenen direct verschillende leuke nieuwe Oproepen.

Als Oproep van de week kozen we deze week voor de Pieterpad oproep. De afzender gaf toestemming voor het openbaar tonen van zijn Actiefoto. Dat maakt het nog aantrekkelijker de Oproep hier te presenteren.

 

19 - 22 september: Pieterpad

'Welke vrouw (leeftijd 25 - 37 jaar) heeft er zin om volgende week (periode 19-9 t/m 22-9) samen het Pieterpad te gaan lopen? Een voorstel voor een andere locatie vind ik ook prima. 1 of 2 dagen kan ook.'

Andere leuke Oproepjes deze week:

  • 9 + 10 Sept / Open Monumentenweekend: Wie (mannen en vrouwen 45 t/m 70) hebben zin om zondag 10 september een leuke dag te maken en willen mee Haarlem in?
  • Romeinse Veldtocht Woerden: Wie heeft er zin in een rondwandeling Woerden? Afstand: 14 km, startplaats: station Woerden. Woerden stamt uit de Romeinse tijd, van 40 na Chr. Datum wandeling kan in overleg en ben in bezit van GPS.

 

 

Oproepen - Hoe werkt het?

  1. Word Betalend lid (log in en klik in je profiel op Mijn lidmaatschap / betalen)
  2. Ga naar de pagina Oproepen
  3. Plaats je eigen Oproep: nodig elkaar uit voor één-op-één wandeldates, fietstochten, evenementen en reizen. Geef duidelijk aan naar wie je op zoek bent (man, vrouw, leeftijd) en de datum, periode. 
  4. Check of je een Actiefoto in je profiel hebt geplaatst. Zo niet: doe dat alsnog!

Je kunt natuurlijk ook reageren op de Oproepen van anderen. Bekijk in het Overzicht welke Oproepen eerder verschenen.

Méér lezen over de Oproepen?

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto: Pieterpad, Ritzo ten Kate

© Irene den Ouden, DeWandeldate, 12 september 2017 

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.