Mobiele menu

Ons geduld werd beloond

Ons geduld werd beloond: onze relatie is nu officieel!

Na een voorzichtige start vonden deze twee mooie mensen elkaar. Lees hoe zij, 5 maanden na hun eerste bericht, besloten hun relatie officieel te maken. 

Succesverhaal van Zonnebloem en Mars

Zij ('Zonnebloem') is 35 jaar, hij ('Mars') is 33 jaar. Beiden wonen in Noord-Brabant 

Eerste bericht: In oktober stuurde ene "Mars" mij een bericht via de Wandeldate. Ik was op dat moment nog geen betalend lid. Daarover twijfelde ik omdat ik nog druk bezig was met de afronding van een opleiding in de psychologie. Ik besloot het lot te laten bepalen en me te richten op de studie.

Tweede bericht: In januari kwam er meer ruimte en ik nam een abonnement voor één maand. Tot mijn verrassing kreeg ik opnieuw een bericht van Mars. Dat vond ik een dappere actie maar desondanks dacht ik dat we op basis van zijn profiel (hij kwam mij nogal reislustig over) toch niet genoeg bij elkaar zouden passen. Ook was hij een stukje jonger en ik vulde in dat onze prioriteiten in deze levensfase wellicht te ver uit elkaar zouden liggen. Marcel was al lang blij een berichtje van Zonnebloem terug te krijgen en moest dan ook even de zelf ingevulde twijfel wegnemen.Hij wist mij in zijn eerste bericht uit te leggen hoe hij dit reizen bedoelde, wat hij belangrijk vindt in het leven en met zijn manier van communiceren had hij mij overtuigd. We belandden in een hele leuke conversatie en bleken toch een en ander met elkaar te delen.

Ziek: Vervolgens werd ik ziek waardoor onze eerste date een aantal weken moest worden uitgesteld.

Eerste wandeling: De berichten bleven echter onverminderd over en weer gaan tot we elkaar op 4 februari voor het eerst zagen voor een wandeling op de Vughtse heide. We besloten hierna nog ergens te gaan zitten en hebben de rest van de namiddag onder het genot van een borrelplank zitten praten. Om de avond helemaal af te maken hebben we nog een wandelingetje gemaakt in de Gement (bij Den Bosch).

Singlesreis Cuba: De week erna zou Marcel voor 3 weken naar Cuba vertrekken, op een singlesreis. Eerlijk gezegd, vond ik dat wel spannend. Over slechte timing gesproken. Toch bleven we in contact en op Valentijnsdag stuurde hij me een speciaal bericht.

Eerste kus: De week na zijn terugkomst gingen we uit eten. Zonder het te weten had Marcel het perfecte restaurant uitgekozen. Die avond kreeg ons gesprek nog meer diepgang en voelde ik dat dit wel eens echt een serieuze match kon zijn. Die avond was onze eerste kus.

Relatie: Daarna hebben we elkaar nog snel vaak opgezocht en sinds 26 april hebben we besloten de relatie officieel te maken. 

Wij willen jou dan ook danken voor het creëren van de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten!

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Zonnebloem en Mars deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids en Komoot!

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Foto: Roberto Nickson, via Unsplash. 

© DeWandeldate, 26 mei 2014.