Mobiele menu

Wandeldate: NS wandeling Land van Ravenstein

NS wandeling Land van Ravenstein

NS wandeling Land van Ravenstein

  • Rondwandeling vanaf station Ravenstein, een vestingstadje in Noord-Brabant (16 km)
  • 'Landelijk gebied over smalle asfaltweggetjes en groene graspaden. De route voert je door de uiterwaarden van de Maas. We kunnen met het pontje de Maas oversteken en het middeleeuwse stadje Batenburg bezoeken.'
  • Dit is een nieuwe NS route uit 2016. 

Verslagje

Op zaterdag 16 juni 2018 liep een groep van 9 wandeldaters deze wandelroute. De groep bestond uit 4 mannen en 4 vrouwen, singles van 40 t/m 55 jaar. Van de 8 deelnemers zijn 5 mensen lid (met actief, zichtbaar profiel) van DeWandeldate, en liepen enkele mensen al eerder mee met een groepswandeling. 

Reactie van een deelnemer:

  • Wel aardig mooie wandeling, vooral het stuk langs het water, het eerste deel door de bebouwde kom en weggetjes is minder interessant.  Het was gezellig onderweg, lekker wandelweer ook, 2 keer gepauzeerd bij leuke tentjes. het was voor mij de 1e keer dat ik meeliep en ik vond het wel bijzonder dat je een hele dag optrekt met een groep mensen die je s ochtends pas voor het eerst ontmoet en waar je dan vervolgens de hele dag mee optrekt en moet overleggen over de route, wandeltempo, pauzes etc. Dat ging allemaal prima.

 

LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Foto: DeWandeldate (door één van de deelnemers).

© DeWandeldate, 15 mei 2018.​