Za 8 juni: NS wandeling Blauwe Kamer Rhenen

Groeps wandeldate: wandeling door natuurgebied de Blauwe Kamer langs de Nederrijn

We lopen één van de nieuwe NS routes (18 km), door de weidse uiterwaarden van de Nederrijn, natuurgebied de Blauwe Kamer en de Grebbeberg en het rondje door Rhenen. Voor singles van 48 t/m 63 jaar.

NS - wandeling Blauwe Kamer Rhenen (17,5 km)

  • Rondwandeling vanaf station Rhenen

  • Deze route gaat over LAW's: Maarten van Rossumpad, Romeinse Limespad en Trekvogelpad

 

Verslagje 

Op zaterdag 8 juni liepen we van deze heel mooie en afwisselende wandelroute vanuit Rhenen. Met dank aan Lysbeth, één van de leden, die de route begeleidde. We waren met 9 vrouwen en 8 mannen, singles van 48 t/m 63 jaar. Van de 17 deelnemers zijn (behalve Irene) 11 mensen lid (met actief profiel) van datingsite DeWandeldate, en liepen 9 mensen al eerder mee met een groepswandeling. We pauzeerden bij Restaurant 't Veerhuis en we sloten af bij de Café-restaurant de Koning van Denemarken, in Rhenen.

Enkele reacties van de deelnemers:

  • Leuke, mooie wandeling met erg fijne groep singles.
  • Erg leuke dag Irene! Mooie route, en een prettige, geïnteresseerde, open en ontspannen sfeer. Leuk dat de Wandeldate deze wandelingen organiseert!
  • Het was een prachtige wandeling en een fijne, gezellige en ontspannen dag. Ik vond het een heel mooie kennismaking met De Wandeldate. Dank je wel, Irene.​

 

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, plaatsing 27 maart 2019.

Reacties

Lysbeth Beels 10/06/2019 - 07:44

Erg leuke dag Irene! Mooie route, en een prettige, geïnteresseerde, open en ontspannen sfeer. Leuk dat de Wandeldate deze wandelingen organiseert!

Wandelheerlijk 10/06/2019 - 08:30

Leuke, mooie wandeling met erg fijne groep singles.

Olga B 14/06/2019 - 12:04

Het was een prachtige wandeling en een fijne, gezellige en ontspannen dag. Ik vond het een heel mooie kennismaking met De Wandeldate. Dank je wel, Irene.

Irene 14/06/2019 - 12:21

Dank voor jullie leuke reacties. Ik heb ze ook in het Blog gezet, onder het verslagje. 

Ik had zelf ook een heerlijke dag. Leuke groep en echt een mooie route. En we hadden geluk met het weer, ondanks de slechte voorspellingen.

Groet, Irene

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.