Route: NS Wandeling Lange Duinen (22 km)

Deze wandelroute voert je over onverharde wegen door het bos en langs zand, veel fijn los zand. De Korte en Lange Duinen zijn namelijk stuifzandgebieden en vanwege hun zeldzaamheid uitgeroepen tot aardkundige monumenten. 

Verslagje, reacties en foto's

Op vrijdag 19 november 2021 liep een groep Wandeldaters deze mooie NS wandeling. Met dank aan Peter Paul, die de route begeleidde. De groep bestond uit 9 vrouwen en 8 mannen, singles van 51 t/m 64 jaar. Van de 17 deelnemers zijn 13 mensen lid (met actief profiel) van datingsite DeWandeldate. We pauzeerden in het bos, op het terras bij De Soester Duinen en na afloop genoten we na op het terras van Café Moeke in Hollandsche Rading. Met een groep van 7 mensen hebben we daar ook gegeten.

Enkele reacties van de deelnemers:

 • Ik vond het een heerlijke wandeling, gezellig met de groep en eigenlijk een verademing om zo relaxed met elkaar te kletsen, te wandelen, te borrelen en samen te eten. Dank je wel en liefs. 
 • Toch wel interessant zo'n groepswandeling. Vooral zoals de dynamiek zicht ontwikkelt. Van rustig afwachtend, via interessante gesprekken tot een bruisend groepsgebeuren. Het voelde als een schoolreisje voor mij. Een uitgelaten stemming overheerste. 
 • Fijne dag gisteren. Mooie wandeling met een gezellige afsluiting. 
 • Het was weer heel leuk en ook heel mooi. 

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 20 oktober 2021. 

Reacties

 • Kevin58

  Beste,

  Ik zou graag met deze wandeling meegaan maar het is geen rondwandeling lees ik.
  Als ik dus met de auto kom kan ik natuurlijk niet meer terug.
  Ik heb nl. geen OV kaart of zoiets.

  Groet

 • Irene

  Hi Kevin, zou leuk zijn als je mee gaat. Je kunt toch ook één treinkaartje kopen? Groet, Irene

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.