Mobiele menu

Wandeldate door De Kampina

Natuurwandeling Kampina en Oisterwijkse Bossen

Natuurwandeling (18 km) door Noord-Brabants natuurgebied. We eindigden in het gezellige Boshuis Venkraai, met speciaalbiertjes voor de liefhebber. Voor 35+ singles.

NS Wandeling Kampina

“Smalle beekjes, heidevelden, bossen en vennen zijn de hoofdbestanddelen van het vele natuurschoon langs deze route. De grote heide van de Kampina is een waardevol natuurgebied, waar zeldzame planten en dieren voorkomen. De Vereniging Natuurmonumenten heeft medewerking verleend bij het uitzetten van een prachtige route door dit Natuurgebied de Kampina. Op de heide grazen (soms) schapen en runderen. De tocht gaat verder door de afwisselende Oisterwijkse bossen en vennen.”

  • Van station Boxtel naar station Oisterwijk.
  • De route volgt het Brabants Vennenpad (Streekpad). 

Verslagje

Op zaterdag 14 april 2018 liepen we deze populaire wandeling door de Kampina. Met dank aan Ton, één van de leden, die de wandeling begeleidde. We waren met een groep van 6 vrouwen en 9 mannen, singles van 35 t/m 50 jaar. Van de 15 deelnemers zijn 9 mensen lid van DeWandeldate, en liepen 6 personen al eerder mee met een groepswandeling. We startten bij station Boxtel bij restaurant-café ‘Vandaag gekookt’, en we pauzeerden onderweg in het bos bij Boshuis Venkraai

  • We hebben met 15 personen (6 vrouwen en 9 mannen) vergezeld van een prachtig voorjaarzonnetje de mooie wandeling gelopen. Het is prima verlopen.
NS wandeling De Kampina met DeWandeldate in april 2018
NS wandeling De Kampina met DeWandeldate in april 2018
NS wandeling De Kampina met DeWandeldate in april 2018

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 15 januari 2018