Mobiele menu

Wandeldate: Natuurwandelroute N70 Berg en Dal

Natuur Wandelroute N70 Rijk van Nijmegen

N70 Natuurwandelroute Rijk van Nijmegen

  • Rondwandeling vanuit Beek - Ubbergen (16 km)
  • Voor singles van 48 t/m 63 jaar.

Deze route staat bekend als één van de mooiste wandelroutes (16 km) in Nederland. We passeren 8 bergen, bossen, vergezichten, laantjes en rivieren. De route is heuvelachtig en bosrijk, met prachtige vergezichten over de polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. 

De N70 wandelroute dankt de naam aan 1970, het natuurbeschermingsjaar. Sinds die tijd is de N70 een populaire wandelroute onder natuurliefhebbers. Niet alleen wandelaars, ook trailrunners nemen deze sportieve route met uitdagende bergen graag. 

Verslagje

Op zaterdag 27 juli 2019 liep een groep Wandeldaters deze route.  Eén van de leden, Anita, begeleidde de route. De groep bestond uit 9 vrouwen en 9 mannen, singles van 48 t/m 63 jaar. Van de 18 deelnemers zijn 12 mensen lid (met actief profiel) van datingsite DeWandeldate, en liepen 6 mensen al eerder mee met een groepswandeling. 

Helaas heb ik bij vergissing de enthousiaste reacties van de deelnemers verwijderd (en ik heb ze niet meer). Alleen deze is er nog: 

  • Dank voor het organiseren van deze leuke wandeling. Het biedt telkens de mogelijkheid om in korte tijd vele nieuwe (en bekende) mensen te spreken; soort speeddaten.
  • De wandeling in de heuvels van Beek was schitterend!
N70 natuur wandelroute Nijmegen met DeWandeldate

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, plaatsing 3 maart 2019.