'Na een eerste wandeldate met Baloe sloeg cupido toe met zijn pijlen.' Weer een nieuwe liefde en een mooi DeWandeldate succesverhaal! 

Op 4 maart 2018, één dag na hun eerste date, ontving ik deze enthousiaste opzegging van Sylvia: 

  • Hoi Irene, Na een eerste wandeldate met Baloe sloeg cupido toe met zijn pijlen. We willen elkaar nu leren kennen en niet daten met anderen. Fijne site, dank je wel ! Vriendelijke groeten Sylvia 

En nu, ruim een maand later, stuurde Jan Paul dit berichtje: 

  • Hoi Irene, Zoals jij voorstelde, willen wij een stukje aanleveren om onze liefde te delen met je wandelsite! Hieronder een stukje tekst en een foto.

 

Succesverhaal van Jan Paul en Sylvia 

  • JP is 49 jaar en woont in Zuid-Holland, Sylvia is 42 jaar en woont in Overijssel

Op 3 maart hadden Sylvia en Jan Paul de eerste wandeldate in Epe op de Veluwe. Vanaf het eerste oogcontact voelden we een klik. We zijn nu 5 weken verder en helemaal gelukkig en verliefd. We ondernemen veel met elkaar en zoeken elkaar elk weekend op. De honden en poezen beginnen langzaam aan elkaar te wennen. We dromen over een heerlijke toekomst samen. We hadden nooit gedacht dat we zoveel geluk konden vinden binnen een toch korte tijd op de Wandeldate. Wij zijn blij dat we elkaar op deze manier hebben gevonden.

 

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Jan Paul en Sylvia deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

Word ook lid en volg DeWandeldate

DeWandeldate, 9 april 2018

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.