Singles die graag wandelen houden ook van fietsen en kamperen!

Onze datingsite DéWandeldate is er in de eerste plaats voor wandelaars in Nederland en België: voor singles die graag wandelen dus. Het is mooi om te zien dat veel leden ook houden van andere buitenactiviteiten, zoals fietsen, kamperen en fotograferen. 

Dat is niet zo verwonderlijk, want veel leden komen via onze – allround - activiteitensite OutdoorFriends en hebben een brede outdoor interesse. En of de leden nu wel of niet via OutdoorFriends komen: voor veel wandelaars geldt dat ze niet eenkennig zijn als het gaat om activiteiten, als ze maar actief de natuur in kunnen. Dus niet alleen maar wandelen, maar ook fietsen, kamperen, kanoën, zeilen, skaten en meer.

Top 10 populairste outdoor activiteiten

We vroegen onze (bijna 300) leden tot nu toe naar hun interesse voor 10 buitenactiviteiten. De hoofdactiviteit bij DeWandeldate, wandelen, vragen we niet opnieuw na. We gaan ervan uit dat alle leden (100%) van wandelen houden. Zo komen we op deze Top 10:

 1. Wandelen: 100% (100% van de leden wandelt graag) 
 2. Fietsen: 63% (63% van de leden fietst graag)
 3. Kamperen: 42%
 4. Fotograferen: 35%
 5. Tuinieren: 32%
 6. Hardlopen: 28%
 7. Kanoën: 16%
 8. Mountainbiken: 13%
 9. Skaten: 12%
 10. Zeilen: 10%

Leden DeWandeldate houden van wandelen, fietsen en kamperen

Toelichting bij de profiel vragenlijst

Nieuwe leden van DeWandeldate vullen na aanmelding een korte vragen lijst in. Algemene persoonskenmerken (leeftijd, provincie, opleiding, lengte, e.d.), wandelvoorkeuren (type wandelaar, favoriete landschap, voorstel voor eerste wandeldate) en cultuurvoorkeuren.

De vraag over buitenactiviteiten:

 • Welke outdoor activiteiten doe je nog meer graag, behalve wandelen? (Je kunt 0 - 15 activiteiten aanvinken).

Tot nu toe bestond de lijst uit de bovenstaande 10 activiteiten. Vandaag (25 juni 2014) hebben we nog 5 extra activiteiten toegevoegd. Hier hebben we dus nog geen voorkeurscijfers van: bergwandelen, wadlopen, schaatsen, langlaufen en skiën.

Leden van DeWandeldate: Vul de vraag over de outdoor activiteiten opnieuw in!

Er zijn 5 nieuwe activiteiten toegevoegd! Houd je niet alleen van wandelen maar ook van bergwandelen, wadlopen, schaatsen, langlaufen en/of skiën? Werk dan je profiel bij! Binnenkort kunnen leden elkaar ook via deze outdoor activiteiten vinden. 

Actuele cijfers DeWandeldate leden

Op de pagina Doelgroep en leden van DeWandeldate geven we maandelijks de nieuwe cijfers weer. 

 

Nieuw hier? Sluit je aan bij DeWandeldate:

Foto gekocht bij Dreamstime. 

  Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.