Mobiele menu

Ik ben zwaar verliefd geworden via jullie!

Ik ben zwaar verliefd geworden! Wandeldate Succesverhalen in 2023

'Na een week op de website al een heeeel erg leuke man gevonden en op date gegaan. Nu iets meer dan 1,5 jaar later wonen we net samen.' 

Dit jaar ontvingen we tot nu toe bericht van 99 nieuwe koppels. Twaalf koppels stuurden hun succesverhaal. en enkele tientallen stuurden (nog) geen verhaal, maar wel een leuk bericht. 

In totaal tellen we nu, sinds de start van DeWandeldate in 2014, 779 koppels en 125 succesverhalen. 

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

 

12 succesverhalen van 2023

(t/m 27 december 2023) 

#1. Michelle (31) en Menno (39)

Online daten leek haar niets: "Ik hoopte toen dat ik dat nooit hoefde te gebruiken’. Maar toen ik van DeWandeldate hoorde heb ik dat wel onthouden."

We zijn supergelukkig en we gaan samenwonen!

Lees het hele verhaal >> We zijn supergelukkig en we gaan samenwonen

#2. Barb (55) en Gloop (57)

De één stond pas kort met een profiel op de site, de ander volgde op aanraden van een vriend. Beider foto's hadden al de nodige overeenkomsten... Bergen, tent, rugzak..

Hoe een eerste wandeldate tot vele nieuwe avonturen leidde

Lees het hele verhaal >> Hoe een eerste wandeldate tot vele nieuwe avonturen leidde

#3. Wandelwout (65) en JeePee10 (65)

We hebben in elkaar ‘een lot uit de loterij’ getroffen en er is sprake van een liefdevolle relatie.

Pelgrimstocht naar Santiago de Compostela

Lees het hele verhaal >> Na aankomst in Santiago de Compostela op zoek naar een (wandel) partner via DeWandeldate

#4. Anne (59) en Loper naar C4 (57)

Ongeveer een jaar na het overlijden van mijn man GJ, kreeg ik weer behoefte aan iemand in mijn leven.

Mijn lief gevonden

Lees het hele verhaal >> Mijn lief gevonden! Het verhaal van ‘Anne’ en ‘Loper naar C4’

#5. Pjotr (54) en Zilverlokje (54)

Bij hun eerste date volgden ze het voorstel in zijn profiel, en bij de tweede date het voorstel in haar profiel. En nu schreef hij: ‘al 10 maanden heel gelukkig.'

Wandelbankje

Lees het hele verhaal >> Na onze eerste Wandeldate hebben we nog lang gepraat op een bankje, in de kou, met warme thee

#6. Milko (60) 

Uiteindelijk heb ik via deze website een lieve vrouw gevonden voor een beginnende relatie. Of eigenlijk: zij heeft mij gevonden.

ervaring van een man bij DeWandeldate

Lees het hele verhaal >> Laat je maar helemaal zien

#7. Joan (56) en Yvette (56)

Mijn allereerste keer ingeschreven bij een datingapp; De Wandeldate! En meteen de eerste date raak. Een supermatch. Liefde op het eerste gezicht! Superblij mee.

Verliefd na de tweede wandeldate

Lees het hele verhaal >> Na de tweede wandeldate waren we helemaal verkocht! Verliefd!

#8. Monique (57) en Richard (58)

Bijna 4 jaar geleden, op 5 oktober 2019, zat ik in mijn auto bij het station in Oosterbeek, te twijfelen of ik wel uit zou stappen. 

We ontmoetten elkaar bij de wandeldate in Oosterbeek.

Lees het hele verhaal >> We ontmoetten elkaar bij de wandeldate in Oosterbeek

#9. Anne (72) en Robert (71)

Anne schreef bij haar opzegging: ‘Ja, een klik! Vanaf het eerste moment. Bijzonder. Hij 71, ik 72. Een ontdekkingstocht.’

Ontmoeting van Anne en Robert. Verhaaltje met toeval.

Lees het hele verhaal >> Ontmoeting van Anne en Robert. Verhaaltje met toeval.

#10. Joss (68) en Lizzy (62)

Na een twaalfduizend kilometers gewandeld te hebben bij o.a de Wandelsite en Wandelpool, heb ik me aangemeld bij de Wandeldate.

Jullie zien er helemaal niet verdwaald uit

Lees het hele verhaal >> Jullie zien er helemaal niet verdwaald uit

#11. Sandra (48) en Tony (50)

Wat een fijne vrouw dacht ik, de tijd ging heel snel en hebben een mooie wandeling gemaakt met koffie onderbreking bij de 'Rustende jager'.

We hebben elkaar de liefde verklaard

Lees het hele verhaal >> >> We hebben elkaar de liefde verklaard

#12. Marie (67) en Hein (69)

Hallo Irene, ik wil graag opzeggen. Ik had via jullie een heel fijne man, die helaas stierf.

Wandelvakantie in Spanje

Lees het hele verhaal >> We wisten zeker dat we voor elkaar bestemd waren

 

Opzegberichtjes in 2023

(t/m 27 decem 2023) 

Niet alle leden die iemand vonden via DeWandeldate delen hun Succesverhaal op onze website. Soms willen ze daar gewoon nog even mee wachten. Ook de Opzegberichten zijn vaak leuk om te lezen. Dit zijn de berichtjes van mensen die bij hun opzegging een extra persoonlijke toelichting gaven. We geven ze hier anoniem weer. 

23 Opzegberichtjes van Vrouwen:

 1. Vrouw (32, Noord-Holland): Na een week op de website al een heeeel erg leuke man gevonden en op date gegaan. Nu iets meer dan 1,5 jaar later wonen we net samen :D
 2. Vrouw (37, Zuid-Holland): Bedankt dat jullie ons hebben samengebracht! :-)
 3. Vrouw (43, Zuid-Holland): Hi Irene, Ik wil je laten weten dat we inmiddels een relatie hebben. En we hebben het er samen over gehad om over een maand of drie een stukje te willen schrijven voor op je site. Dank je wel dat deze site bestaat :)
 4. Vrouw (43, Overijssel): We zijn snel na het eerste contact via berichten gaan wandelen om elkaar te leren kennen. Vele wandelingen volgden daarna.
 5. Vrouw (43, Noord-Brabant): Hallo Irene, ik ben je erg dankbaar dat je deze datingsite hebt opgericht en tot op heden onderhoudt. Ik heb het als een fijne datingsite ervaren en kan zeggen dat ik tijdens mijn tweede wandeldate een geweldige man heb ontmoet met wie ik heel gelukkig ben. Succes verder met het onderhouden van deze mooie site.
 6. Vrouw (44, Gelderland): Dankzij jullie site ben ik een hele leuke man tegengekomen. We hebben ons beide uitgeschreven omdat we erg blij met elkaar zijn.
 7. Vrouw (46, Utrecht): Hoi Irene, ik heb een kaartje over van de groepswandeling van 20 mei, Driebergen-Maarn. De reden: ik ben zwaar verliefd geworden via jullie!! Kunnen jullie iemand anders er blij mee maken? Ik gun iedereen zo'n klik!
 8. Vrouw (47, Limburg): Hallo Irene, Ik heb welgeteld één persoon een bericht gestuurd, en dat bleek ook nog echt de juiste te zijn! We hebben nu 3 (wandel)dates gehad en 3x gebeld, en we hebben allebei onze match gevonden! Hoe bijzonder is dat! Dus verlengen is niet nodig, en ik ben erg dankbaar dat jouw/jullie mooie initiatief er is!
 9. Vrouw (50, Drenthe): De enige wederzijdse like zorgde na mail en vervolgens appcontact voor een wandeldate in Alde Feanen in Eernewoude. Sindsdien dagelijks contact en hebben we verkering.
 10. Vrouw (50, Zuid-Holland): Bij deze laat ik je weten dat ik inmiddels een erg leuke en lieve man heb ontmoet via Dewandeldate.nl. Zijn profiel stak met kop en schouders boven de rest uit en het was meteen goed en fijn tussen ons. Sinds date 1 zien we elkaar elk weekend en we zijn nu ruim 3 maanden samen. We wandelen veel en met zijn hulp ben ik nu ook wielrennen aan het leren. En onze eerste wandelvakantie samen is al geboekt. Ik heb mijn profiel al vrij snel verborgen. Mijn abonnement loopt nog even door maar ik hoop en verwacht die niet meer nodig te hebben. Hartelijk dank voor jouw fijne website. Een verademing om echt de meer sportieve en serieuze mannen te kunnen ontmoeten.
 11. Vrouw (52, Utrecht): Hai Irene, Wij kenden elkaar ook al via een andere weg dus dat is niet een verhaal dat alleen de Wandeldate betreft. We hebben wel afgesproken via de Wandeldate. Leuke site is het! Bedankt daarvoor.
 12. Vrouw (52, Noord-Brabant): Hele fijne site, met fijne doelgroep!
 13. Vrouw (52, Zeeland): Wat een leuk artikel in Tijdgeest! En helemaal waar! Voor mij bleek DeWandeldate uiteindelijk óók de ideale datingsite om een gelijkgestemd outdoor-maatje te vinden! Na eerst een paar andere datingsites bezocht te hebben, had ik al gauw in de gaten dat de kans dat ik daar zou slagen wel héél klein was. En toen kwam ik toevalligerwijs DeWandeldate tegen. Minder dan een week heeft mijn profiel in oktober 2022 open gestaan en toen ontmoette ik … via DeWandeldate. Het klikte direct. En ondanks een grote afstand tussen onze woonplaatsen zijn we inmiddels ruim 4 maanden samen, voorlopig als weekendrelatie en komende week voor het eerst samen op vakantie! Dankjewel dat DeWandeldate bestaat!
 14. Vrouw (55, Overijssel): Er is via deze site iemand in mijn leven gekomen waardoor ik in ieder geval niet meer wil daten en er is mij daarnaast ook veel te weinig respons op de site, dat ik heb eigenlijk een beetje spijt dat ik toch weer betalend lid ben geworden. Ik hoop dat je daar mogelijkheden voor vindt die dat wellicht kunnen veranderen want ik heb het van meer mensen gehoord. Verder een hele mooie site!!! Met een hartelijke groet!
 15. Vrouw (57, Overijssel): Dear Wandeldate, I have found a wonderful partner thanks to your website!!
 16. Vrouw (58, Zuid-Holland): Bedankt voor de mogelijkheden die er ontstonden via jullie leuke site, met als resultaat een nieuwe geliefde! Ik heb er al veel mensen op geattendeerd
 17. Vrouw (61, Noord-Holland): Goedemorgen, ik wil graag mijn profiel verwijderen. Ik heb een vriend gevonden, via jullie site! We zijn de eerste date inderdaad gaan wandelen. Het was juni, regenachtig en een beetje koud. Maar leuk genoeg om nog eens af te spreken. We zijn nu bijna een jaar bij elkaar, en wandelen regelmatig. We gaan een wandelvakantie doen in Portugal. Heel leuk allemaal! Ik ben 61, en hij is 72. Dat leeftijdsverschil had me in eerste instantie tegengehouden om hem een berichtje te sturen. Gelukkig heb ik het wel gedaan. 
 18. Vrouw (61, Overijssel): Fijne site. Mooie profielen. Er wordt over het algemeen respectvol met elkaar omgegaan. Bedankt! 
 19. Vrouw (63, Drenthe): Ben happy met mijn wandeldate uit Drenthe.
 20. Vrouw (63, Utrecht): Ongelooflijk, maar waar! Mijn liefste gevonden na twee weken intensief mailcontact en gisteren elkaar voor het eerst live ontmoet, één groot feest! We hebben beiden deze uitgebreide correspondentie bewaard. Heel erg bedankt voor deze geweldige site! Liefs
 21. Vrouw (66 Noord-Holland): Sinds februari 2023 heb ik een fijne relatie met iemand die ik gevonden heb, of beter gezegd, hij mij vond, op de wandelsite. De klik was er al meteen bij de eerste date, en is alleen maar gegroeid. Het is een heel fijn dat we elkaar hebben gevonden. We zijn gelukkig samen.
 22. Vrouw (66, Noord-Brabant): Leuke site, mooie ontmoetingen en zodoende een fijne lieve man ontmoet.
 23. Vrouw: Ik meld mij nu ook maar eens af. Midden in de coronatijd heb ik via de wandeldate een leuke (Belgische) man leren kennen. Het gaat erg goed tussen ons. De afstand lijkt geen probleem te zijn. Je mag mij geheel verwijderen en me van de emaillist  afhalen. Ik (wij) zijn jullie site erg dankbaar voor onze ontmoeting.

16 Opzegberichtjes van Mannen:

 1. Man (29, Gelderland): Aan het daten met (naam). O.a. haar verrast met kanoën Biesbosch en met veel dates in het verschiet.
 2. Man (40, Overijssel): Helemaal blij :D Een ontzettend leuke dame via DeWandeldate gevonden. Inmiddels zijn we al bijna een half jaar samen. Wij hebben het heel fijn samen en gunnen dit geluk een ieder die zich inschrijft op de site!
 3. Man (44, Gelderland): Hallo wandeldate, Ik heb via jullie site een hele leuke vrouw ontmoet, En we zijn echt helemaal in love. Ik vind het erg fijn dat jullie site echt werkt!
 4. Man (45, Noord-Brabant): Ik ben zo blij met de WandelDate. Deze manier van daten sprak mij al meteen aan toen ik er van hoorde. En nu ben ik heel gelukkig met de vrouw die ik via deze site heb ontmoet. Dankjewel en veel succes met het voortzetten van de site. Op een later moment zullen we ons verhaal nog wel delen.
 5. Man (47, Zuid-Holland): Ik heb mijn match gevonden! 
 6. Man (49, Friesland): Ben ondertussen al 4 maanden samen en denk dat zij de ware is.
 7. Man(51, Utrecht): Ik heb via de wandeldate iemand ontmoet eind juli dit jaar. Ik ben blij weer een nieuwe liefde in mijn leven gevonden te hebben. Na wat mailwisseling hebben we afgesproken langs de Krommerijn bij Bunnik en een flinke wandeling gemaakt. Al snel volgde een tweede afspraak en de klik is erg goed. We wandelen regelmatig samen met de hond in het bos. Inmiddels zijn we vier maanden samen. Ik kende de wandeldate via een eerdere inschrijving en wist in ieder geval dat mijn date net zoals ik van wandelen hield.
 8. Man (56, Zuid-Holland): Hoi Irene, ik wilde je graag bedanken me te overtuigen bij Wandeldate te blijven als premium lid. Ik heb iemand gevonden via jouw site en we zijn stapeldol op elkaar. Wat een fantastisch gevoel. We hebben afgesproken ons profiel inactief te maken om niet afgeleid te worden. Zowel zij als ik kregen behoorlijk veel belangstelling op de site.
 9. Man (57, Noord-Holland): Bedankt voor deze hele leuke manier om iemand te ontmoeten, zonder wurgcontract.
 10. Man (60, Gelderland): Ik heb veel waardering en respect heb ik voor jou, hoe je deze datingsite opgezet hebt en beheert. Je hebt een mooie sfeer/omgeving gecreëerd met de wandeldate waarin "succes" zich aandient en in stand zal houden, denk ik ;-)
 11. Man (60, Overijssel): Ik heb mijn wandeldate gevonden!
 12. Man (63, Noord-Brabant): Succes verder met de wandeldate! Mede dankzij de wandeldate zijn onze levens op een heel gewenste manier op zijn kop gezet.
 13. Man (66, Utrecht): Zij is net zo onvermoeibaar sportief is als ik. Schrikt meeste mannen af denk ik. Gelukje voor mij. Het bleek liefde op het eerste gezicht en zijn en doen nu zo vaak als kan van alles samen. Dit gaat niet meer stuk! Niet eerst gewandeld maar gaan kanoën en fietsen. Bedankt voor deze datingsite waarvan ik de formule echt de betere vind voor de zoekende actievelingen. 
 14. Man (67, Noord-Holland): Beste Irene, Hierbij wil ik mijn inschrijving per direct opzeggen. Ik heb via de wandeldate een aantal maanden geleden een leuke vrouw ontmoet en het gaat goed tussen ons. Ik wens je veel succes met De Wandeldate en heb de Wandeldate als zeer positief ervaren met goede ontmoetingen.
 15. Man (72, Gelderland): Ik ben nu zeker 10 jaar lid. En ik heb iets van 8 dates gewandeld in die tijd. Inmiddels heb ik iemand via de wandeldate gevonden, die ik nog van vroeger kende. We hebben al 3 maal kerstmis samen gevierd. Bedankt voor het mooie initiatief.
 16. Man (76, Utrecht): Er is nu een (heel fijne) relatie met iemand ontstaan, mede dankzij De Wandeldate.

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Al meer dan 100 koppels vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Overzichten met succesverhalen en opzegberichtjes per jaar

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto credits: Vije Vijendranath, via Unsplash

© DeWandeldate, 29 november 2023. Update 27 december 2023