Mobiele menu

Hoogtepunt tot dusver was onze wildkampeer vakantie in de Franse alpen. - wandeltocht in het Parc des Ecrins, augustus 2018.

Hoogtepunt: wildkampeer vakantie in de Franse Alpen

'Martin en ik hebben elkaar begin juni leren kennen via de wandeldate en zijn super verliefd. Op dit moment voelt het voor ons allebei als een match made in heaven!'

Het succesverhaal van Martin en Ingrid 

  • Martin had de nickname 'Onewithnature', is 50 en woont in Noord-Holland. Ingrid had de nickname 'TravelandWalk' is 52 en woont in Utrecht.

MARTIN:

Ik ben er wel klaar mee met die datingsites”, was mijn reactie na weer een tegenvallende date dit jaar.  Er moet toch een site bestaan waar meer gelijkgestemde mensen te vinden zijn; die er actief op uit willen en zin hebben in gezellige activiteiten? Al googelend ontdekte ik Dewandeldate en dacht meteen; dit is de doelgroep die ik zoek. Na een eerste minder succesvolle date, volgde kort daarop een mail met nieuwe deelnemers van de site. Daar kwam ze opeens op mijn beeldscherm; dat is een leuke vrouw, daar wil ik wel een cappuccino mee drinken.

INGRID:

Een vriendin tipte mij over “dewandeldate”. Daarvoor had ik gekeken op de grote, bekende datingsites, maar dat voelde niet goed en ik durfde het niet aan. “Dewandeldate” voelde gelijk veilig en had ook nog eens precies de goede doelgroep, sportieve, ondernemende mensen en daar was ik naar op zoek. Voor mij maakte dat de drempel zo laag dat ik het lef had om een profiel aan te maken. Twee wandeldates volgden, beiden met leuke, eerlijke mannen, maar er was geen vonk. De derde date was raak. Een voltreffer!

Op een zomerse zondagmorgen hadden we om negen uur ’s morgens al afgesproken voor een wandeling door de duinen naar het strand.

Deze wandeldate duurde ruim 12 uur en eindigde niet omdat we uitgepraat waren maar vanwege verplichtingen t.a.v. het thuisfront. Nu, ruim 5 maanden later zijn we nog steeds smoor verliefd en genieten volop van het leven. Hoogtepunt tot dusver was onze wildkampeer vakantie in de Franse alpen. Onze levens hebben weer kleur gekregen en de toekomst lacht ons tegemoet. Bij deze wil ik je bedanken voor het bestaan van deze fijne site en de integere manier waarop er met de deelnemers omgegaan en gecommuniceerd.

Er moet toch een site bestaan waar meer gelijkgestemde mensen te vinden zijn; die er actief op uit willen en zin hebben in gezellige activiteiten?

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Martin en Ingrid deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 13 november 2018