Mobiele menu

Groene Hart wandeling Nieuwerkerk a/d IJssel - Gouda

Onze Groepswandeldate

Zondag 13 december 2015 wandelden we door het Groene Hart, met 12 mannen en 9 vrouwen. Er liepen 15 leden van datingsite DeWandeldate mee, en 6 niet-leden. Behalve Irene en Johan (begeleider) hadden 5 mensen al eerder met een groepswandeling mee gelopen, 14 wandelaars kwamen voor het eerst. 

Route: Nieuwerkerk a/d IJssel - Gouda (18 km)

Na een eerste horeca-stop bij Perron Nieuwerkerk (in het oude stationsgebouw), startten we onze wandeling, met een stukje Grote Rivieren pad (LAW). Vanaf Nieuwerkerk a/d IJssel over de dijk langs de Hollandsche IJssel en de Ringvaart naar Moordrecht. Onderweg maakten we een oversteek met het sleeppontje, heen en weer naar het nieuwe stoomgemaal,.

In Moordrecht hielden we lunchpauze bij Brasserie Florijn. Het pontje over de Hollandsche IJssel naar Gouderak lag er bewegingloos bij op zondag, daarom wandelden we via een alternatieve route naar Gouda. In Gouda sloten we af op de gezellige markt met kerstboom en het prachtige stadhuis. Met de hele groep nog na geborreld op een terras, en met een groepje bij een restaurantje gegeten.

Enkele enthousiaste reacties van de deelnemers: 

  • 'Hoi Irene, Dank wederom voor de geslaagde middag.'
  • 'Wat een mooi initiatief, je Wandeldate site! En fijn om de mensen die op de site staan in het echt te zien.'
  • 'Het was een leuke wandeling, gezellige groep en ook het eten na afloop was gezellig.'​
  • 'Ik zei je al dat ik DeWandeldate een heel goed idee vind. Ik ben er heel blij mee. Zo'n wandeling is een fijne manier om andere 'lotgenoten' te ontmoeten. En het was nog gezellig ook!'
  • 'Ik vond het een erg leuke kennismaking met de Wandeldate, dus graag tot ziens in 2016.'

Foto's van Irene en 'Gevoelsmens' (nickname):

Meer groepswandelingen op onze Agenda

Wil je ook een keer mee wandelen? DeWandeldate is in de eerste plaats een datingsite voor één-op-één daten. De groepswandeldates zijn een extraatje. Check daarvoor onze Singles Wandel Agenda. Leden en nieuwsbrief abonnees krijgen de wandelingen ook in hun mail. Ook op Facebook en Twitter worden de wandelingen aangekondigd. 

Meer LAW routes bekijken?

Reacties en Contact met DéWandeldate

© DeWandeldate, 15 oktober 2015