OPROEP van een journalist aan Singles die de Nijmeegse Vierdaagse lopen: meld je aan voor een interview en maak kans op jouw (Vierdaagse) Match!

 

DeWandeldate heeft al heel wat wandelaars bij elkaar gebracht. 

Als lid van wandeldatingsite DeWandeldate kan je andere leden opsporen op basis van algemene eigenschappen als provincie. leeftijd en opleiding. Ook via je wandelvoorkeuren en voorkeuren voor andere outdoor activiteiten kan je elkaar vinden: Zo vinden Natuurliefhebbers andere Natuurliefhebbers, Stadswandelaars vinden Stadswandelaars, en Vierdaagse lopers vinden Vierdaagse lopers. In totaal hebben zeker 450 singles al iemand gevonden!

Het mooiste voorbeeld van hoe zo'n ontmoeting kan gaan, zijn Linda en Paul: twee fanatieke Vierdaagse lopers die elkaar vonden in 2015, via DeWandeldate. Hun mooie verhaal lees je hier:

Paul en Linda: ontmoeting bij de Nijmeegse 4 daagse

 

OPROEP van een journalist voor de Nijmeegse Vierdaagse 2018

Irene werd benaderd door een journaliste die een artikel gaat schrijven in het Vierdaagse Magazine. Ze wil enkele Vierdaagse lopers interviewen en portretteren. Dit is haar Oproepje:

In het officiële magazine van de Vierdaagse Nijmegen komt ook dit jaar een artikel te staan over de Vierdaagse als mars van de liefde. Als dé gelegenheid om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen. De journalist die het artikel schrijft, wil graag in contact komen met wandelaars die via de Wandeldate hebben aangegeven de Vierdaagse dit jaar te willen lopen met een nieuwe liefde.
Wie lijkt het leuk om zichzelf in juli terug te zien in het Vierdaagse Magazine (en in Nijmegen gegarandeerd aanspraak te krijgen tijdens de Vierdaagse)?"

 

Gezocht: Vierdaagse Lopers

Zeg je JA op al deze vragen:

 • Ben je lid van DeWandeldate?
 • Loop je dit jaar mee met de Nijmeegse Vierdaagse?
 • Wil je (telefonisch) geinterviewd worden en met jouw voornaam, foto en verhaaltje in het Vierdaagse Magazine?
 • Wil je tijdens de Vierdaagse op 'wandeldate' met andere Vierdaagse lopers?

Stuur dan een mail aan Irene, info@dewandeldate.nl, onderwerpregel 'aanmelding Vierdaagse interview', noem je Nickname, naam, leeftijd, hoeveelste keer doe je mee, hoeveel km loop je, EN: hoe stel je jouw ideale (vierdaagse) Wandeldate voor? Geef ook je telefoonnummer door. je wordt alléén gebeld als je bent uitgekozen voor een interview. 

Let op: we nemen de tijd hiervoor, en we kunnen niet iedereen uitnodigen. Wees dus niet ongeduldig of teleurgesteld als je niet (direct) wordt uitgenodigd. 

 • Aanmelden is niet meer mogelijk. 

 

Liever zelf zoeken naar jouw wandel partner?

Vind je die publiciteit allemaal maar niets? Je bent natuurlijk altijd welkom om op onze site zelf op zoek te gaan: schrijf je in, vertel wat leuks over je zelf en dat je graag de Vierdaagse loopt. En wie weet, tref jij net als Linda en paul de liefde van je leven!

 

Miniserie Vierdaagse Blogs van DeWandeldate

Succesverhaal en publiciteit Linda en Paul

Word ook lid en volg datingsite DeWandeldate

Foto: Paul en Linda: ontmoeting bij de Nijmeegse 4 daagse

© DeWandeldate, 1 mei 2018

Reacties

 • Irene

  Goeie vraag Marcel! Ik heb het e-mailadres nu in het blog er bij gezet: info@dewandeldate.nl

  Leuk als je je aanmeldt!

  Groet, Irene

 • Irene

  Ja! Er hebben zich 3 vrouwen en 2 mannen aangemeld. Heel leuk.

  En het stel dat elkaar in 2015 ontmoette via DeWandeldate, LInda en Paul, laat zich ook interviewen.

  Wordt vast een leuk artikel. 

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.