Voor DeWandeldate zijn we op zoek naar een nieuwe Drupal ontwikkelaar. Voor het beheer, support en doorontwikkeling van de website. 

Wat is DeWandeldate?

DeWandeldate is dé datingsite voor wandelaars en natuurliefhebbers in Nederland en België. Ook fietsers, hardlopers en andere buitensporters kunnen elkaar vinden via DeWandeldate.

Singles die zich inschrijven, vullen hun profiel in met kenmerken als leeftijd, provincie, opleiding, wandelvoorkeuren en outdoor activiteiten. Op basis van de profielkenmerken kunnen leden elkaar vinden en contact leggen. Bij wederzijdse interesse spreken twee mensen af om samen op Wandeldate te gaan. Ook organiseren we regelmatig groepswandelingen voor leeftijdsgroepen. De website omvat naast de algemene infopagina’s ook: ledenprofielen, leden-zoekpagina’s, betaalpagina's, berichtenverkeer, blogs, oproepen en meerdere wekelijkse geautomatiseerde mailingen (deels via gmail, deels via Mailchimp).

De website heeft nu ruim 3.500 actieve leden. Leden waarderen de specifieke doelgroep, de manier van daten (wandelen), de sfeer en de persoonlijke benadering door de beheerder.

Succesverhalen

We houden de 'resultaten' van onze datingsite zo goed mogelijk bij. Vooral via de Opzegberichten (leden kunnen aangeven dat ze iemand vonden via DeWandeldate). De teller staat nu op 460 koppels (dus 920 leden vonden een partner), 12 huwelijken en 3 babies. Van de 460 koppels ontvingen we 71 succesverhalen, waarin de (ex) leden vertellen hoe ze zich inschreven bij DeWandeldate, hoe hun contact verliep, hoe het nu met hen gaat, etc.

Wie zoeken we?

We zoeken een Drupal back-end web developer, met ervaring in Drupal (7, 8 en 9), Drupal Commerce en de ontwikkeling van community websites.

Werk je als ZZP-er of bij een bureau? In beide gevallen kan je reageren. 

Eén van de eerste projecten zal zijn: het upgraden van Drupal 7 naar Drupal 8 en 9.

Verdere werkzaamheden: onderhoud, beheer, support en doorontwikkeling van de website (incl. diverse mailingen aan leden en abonnees). 

We hebben ook interesse in een online strategie om DeWandeldate verder te versterken en te laten groeien. En in mogelijkheden om beheer (klantcontact), content (blogs) en social media meer uit te besteden. 

In je voordeel werkt: kennis van de datingmarkt en communities, affiniteit met de doelgroep (wandelaars, outdoor sporters en natuurliefhebbers) en een netwerk of collega's met kennis van online marketing. 

Reageren als Drupal web developer?

Ben je website ontwikkelaar en voldoe je aan het gevraagde profiel? Stuur je reactie aan Irene den Ouden, info@dewandeldate.nl Bellen kan ook. Stuur dan ook je (korte) reactie en telefoonnummer. 

 

Méér lezen over datingsite DeWandeldate?

Foto: DeWandeldate, datingsite voor wandelaars en natuurliefhebbers

© DeWandeldate, 19 oktober 2020 

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.