Mobiele menu

Ga je mee wandelen in de bossen bij Zeist?

Ga je mee wandelen in de bossen bij Zeist?

Ja, ja, we ontvingen weer een prachtig mooi succesverhaal van twee gelukkige (ex) wandeldaters. Dit keer van Natasja en Rob, en hondje Nino. 

Het succesverhaal van Rob en Natasja

Rob is 50 jaar en woont in Utrecht, Natasja is 51 jaar en woont in Noord-Holland.

Rob schreef bij zijn opzegging in september: 

Ik wacht met ons verhaal vertellen, het is nog pril, maar het voelt goed,
Onze eerste date, 4 dagen geleden, gingen beiden erheen van "we gaan wandelen en zien wel", niet echt voor een date. Aan het eind is echt letterlijk de vonk overgeslagen!!
Gisteren weer samen, zijn helemaal hoteldebotel op elkaar.
50 jaar jong en ben erachter gekomen dat liefde op het eerste gezicht echt bestaat en het is het mooiste wat je kan overkomen.
Succes met je site, maar vooral ga zo door Irene!!
Warme groet, Rob

Natasja vertelde in december hoe haar relatie met Rob begon:

Ik was al een tijdje niet actief lid bij de wandeldate. Meestal klikte ik de mailtjes over nieuw ingeschreven profielen meteen weg als ik die ontving.
Tot op die ene donderdag eind augustus 2018. De profiel tekst begon met ‘ga je mee wandelen in de bossen bij Zeist?’
Omdat mijn vader daar geboren en getogen is werd mijn interesse gewekt. Ik ben vroeger vaak in Zeist geweest en vind dat een mooie omgeving. Dus ik klikte door naar het profiel van Rob, en zijn tekst en foto spraken me aan. Omdat ik de deur uit moest voor een afspraak sloeg ik zijn profiel als favoriet op (tenminste dat dacht ik te doen). Toen ik terug kwam van mijn afspraak had ik een bericht van Rob. Ik bleek een like gestuurd te hebben, en daar had hij leuk op gereageerd, met de vraag of ik inderdaad met hem wilde wandelen. Ik ging 2 dagen later voor een week naar een stilte retrait dus we spraken af dat ik na die week contact op zou nemen. We hebben die bewuste donderdagavond nog wat heen en weer geappt, en ik vond het meteen een leuk contact, maar verder niet. Op het bergje in Italië waar ik zat heb ik wel een paar keer terug gedacht aan die appjes. Ik vond het zo leuk dat Rob meteen oprechte interesse had in de stilte week die ik ging doen. Bovendien had hij direct aangegeven dat hij gek van honden was, en dat het hem leuk leek om met mij en Nino, mijn hond, te gaan wandelen.

Hij was gek van honden en het leek hem leuk met mij en Nino te gaan wandelen

De week daarna appte ik Rob dat ik weer terug was en we maakten al snel een afspraak om dinsdagochtend te gaan wandelen. 

Ik was er iets eerder, en stond met Nino te wachten. Omdat we gewoon een wandelafspraak hadden waren we beiden niet nerveus, en mede daardoor ging de kennismaking heel ontspannen. Rob had wat lekkers voor Nino had meegenomen, een heel attent gebaar. 

We waren zo druk aan het praten dat we na 2,5 uur wandelen de weg kwijt waren in het bos. Met behulp van Google maps zijn we weer terug gekomen bij het restaurant waar onze auto’s stonden. Omdat Nino ondertussen ontzettend moe was, had Rob hem het laatste halfuur gedragen. Die twee hadden ook meteen een klik.

'Rob en hondje Nino hadden ook meteen een klik.'

Op het terras bij het restaurant ging ons gesprek gewoon verder. Uiteindelijk duurde onze eerste afspraak 5 uur, maar die uren vlogen om dus dat voelde totaal niet zo. Bij het afscheid sloeg opeens de vonk over. Achteraf bleek dat dat bij ons allebei op exact hetzelfde moment gebeurde.

Die avond zaten we beide naar onze telefoon te staren en appten we elkaar dat we niet wisten wat er nu gebeurde. 
Een tweede afspraak volgde die vrijdag en de dagen daartussen leken eindeloos te duren. We appten uren en uren, sliepen amper en waren beide echt helemaal verbaasd over wat ons overkwam.

Bij de tweede afspraak wisten we het al, we zijn gewoon ontzettend verliefd. 
En dat zijn we nog steeds, alles loopt makkelijk en vanzelfsprekend, we kunnen lachen, praten én huilen met elkaar. Onze band is in korte tijd al heel sterk gebleken. Soms zegt één van ons een zin en dan beginnen we beiden tegelijk hetzelfde lied te zingen. Waarna we hard in lachen uitbarsten.

Onlangs zijn we voor het eerst samen weg geweest, en ook dat voelde heel vertrouwd en vanzelfsprekend.

Kortom wij zijn ontzettend blij dat we elkaar ontmoet hebben via de wandeldate! 

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Natasja en Rob deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

Word ook lid en volg DeWandeldate

DeWandeldate, 20 december 2018.