60 Fietsvierdaagsen in Nederland en Vlaanderen

60 Fietsvierdaagsen in Nederland en Vlaanderen in 2019

Wil je in 2019 ook eens deelnemen aan een fietsvierdaagse? Dat kan van mei tot en met oktober. Je fietst door de mooiste streken van Nederland. Er worden fietsvierdaagsen georganiseerd in Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Zuid-Holland, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. In Belgie is er 'West-Vlaanderens Mooiste Fietsvierdaagse' en Limburgs Fietsvierdaagse. In Duitsland de Fiets4daagse Winterswijk. 

Wandel- en Fietsvierdaagsen

Voor liefhebbers van sportieve minivakanties in eigen land is het deelnemen aan een WANDEL vierdaagse een goed idee: 19 Vierdaagsen in Nederland: wandelen in steden en natuurgebieden

Ben je toch meer een fietser dan een wandelaar, ga je liever 4 dagen fietsen dan 4 dagen wandelen, wil je in die paar dagen méér kunnen zien van Nederland (en Belgie en Duitsland)? Dan kan je ook deelnemen aan een fietsvierdaagse.

Dit overzicht is vast nog niet compleet. Weet je nog een fietsvierdaagse of heb je een aanvulling of correctie? Geef het door aan Irene, info@dewandeldate.nl.

Samen op Fietsdate

Voor sportieve singles: als eerste date is zo’n fietsvierdaagse iets te ambitieus. Wat je wel kunt doen is met elkaar afspreken om één dagje deel te nemen. Zo beleef je samen een gezellige en actieve dag. Tijd genoeg om elkaar beter te leren kennen!

 

Alle Fietsvierdaagsen in Nederland en Vlaanderen in 2019

Fietsvierdaagsen in MEI 2019

Fietsvierdaagsen in JUNI 2019

Fietsvierdaagsen in JULI 2019

Fietsvierdaagsen in AUGUSTUS 2019

  • 3 - 7 aug 2019: Rucphense Fiets-4-Daagse (Noord-Brabant)
  • 5 - 8 aug 2019: Heemskerkse Fietsvierdaagse (Noord-Holland)(website?)

Fietsvierdaagsen in SEPTEMBER 2019

Fietsvierdaagse in OKTOBER 2019

 

 

TIP: Ben je Single en zoek je een Fiets vierdaagse partner?

7 van de 10 leden van DeWandeldate (72%) willen ook graag fietsen!

Wil je meedoen met één van de genoemde Vierdaagsen en zou je graag een man of vrouw ontmoeten om samen mee te doen? DeWandeldate kan je daar misschien bij helpen. Als lid van DeWandeldate heb je verschillende mogelijkheden om naar andere Vierdaagse fietsers op zoek te gaan:

  • maak het zichtbaar in je eigen profiel: in de tekst over je zelf, in de tekst over wie je zoekt, bij de outdooractiviteiten vink je de 'fietsen' en 'mountainbiken' aan en je kunt ipv een Wandeldate - een Fietsdate voorstel doen om samen deel te nemen of te trainen voor een 4-daagse.
  • Ga zelf op zoek naar andere fietsers lopers op de Singles zoekpagina (klik op Outdoor 'Fietsen' of 'Mountainbiken')
  • plaats een Oproep, die door andere (Betalende) leden in jouw leeftijdsgroep wordt gezien, zodat ze kunnen reageren. 

 

Wil je ook lid worden of DeWandeldate volgen?

Reacties en Contact

  • Heb je een vraag of opmerking? Ken je nog een Fietsvierdaagse of ene website-url) die ontbreekt in het schema? Of staat er een fout in het overzicht? Wil je jouw ervaring of plannen delen? We horen het graag! Als reactie hieronder of via info@dewandeldate.nl.

Bron: De meeste van deze Vierdaagsen vond ik in het overzicht van Fietsvierdaagsen.nl

Foto's via Pexels Foto1 en Foto2

© DeWandeldate, 27 december 2016. Update 18 maart 2019

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.