Mobiele menu

Eerste Wandeldate: hij maakte mooie close-ups van vlinders

Eerste Wandeldate: hij maakte mooie close-ups van vlinders

We zijn weer blij met een mooi nieuw succesverhaal! José schreef: We hebben al veel mooie natuurbelevingen gehad samen!! We matchen echt keigoed. Ook bij dit nieuwe koppel blijkt weer dat een goede profieltekst je kan helpen een goede match te vinden. Ter illustratie een paar regels uit hun profielen: 

  • ZIJ schreef: 'In de natuur heb ik oog voor detail en word blij van het spotten en volgen van (roof-)vogels en andere dieren.'
  • HIJ schreef: 'Ik hou enorm veel van de natuur. Ik ga graag wandelen of op een mooi plekje zitten genieten van al het levends wat ik zie of voorbij komt. Ik probeer dit ook te fotograferen voor mezelf. Dieren spotten is dus echt mijn passie geworden.'

Het succesverhaal van José en Wim 

  • José is 41 jaar en woont in Utrecht, Wim is 39 en woont in Noord-Brabant

Ik zag in mei, terwijl ik erover dacht mij uit te schrijven vanwege het corona virus, ineens een profiel dat er voor mij uitsprong! 

Een foto met een serieuze, slanke en duidelijk sportieve natuurliefhebber erop.

Ik dacht: wow, dit lijkt mij echt een aardige man. Hij houdt van natuur en is hooggevoelig. Ik schrijf hem gelijk! 

Hij schreef vrij snel terug, Wim heet hij, en wij hebben in korte tijd een wandeldate gepland in mijn dorpje in de provincie Utrecht. Hij kwam met de auto vanuit Brabant. We zijn via een bospark, waar ik veel kom, uitkomend in het bos, gaan wandelen. Het klikte gelijk en we hebben veel gepraat en hij maakte mooie close-ups van vlinders (hobby), ook onderweg op onze date! Zie bijgevoegde foto.

We hebben erg lange, enthousiaste mails uitgewisseld en snel weer afgesproken. Zo hebben wij nu al veel mooie natuurbelevingen gehad samen!! En we matchen echt keigoed, ik maak dat echt pas voor het eerst mee nu op mijn 41e (hij is 39). Er is veel begrip, we zijn beide introvert, rustig, serieus en gevoelig. Het is geweldig om dat in elkaar te (h)erkennen. Wim heeft ook al verteld,  dat hij zijn ouders al zei dat hij denkt dat ik de ware wel eens zou kunnen zijn. Zo voelt het ook wel!

Dank je wel dat deze ontmoeting dankzij de site plaats kon vinden!

José

Het klikte gelijk en we hebben veel gepraat en hij maakte mooie close-ups van vlinders (hobby), ook onderweg op onze date!

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

José en Wim deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

© DeWandeldate, 7 augustus 2020