Mobiele menu

'Na een kop koffie met een heerlijk stuk appeltaart bij “In den Bockenreyder” in Esbeek (NB) hebben we de Andreas Schotel wandel/kunstroute (10 km) in.'Esbeek gelopen.

Eerste wandeldate: Andreas Schotel kunstroute in Esbeek

Op Oudjaarsdag, 31 december 2019, ontving ik een mailtje: 'Partner gevonden!' Caroline sloot spontaan ook gelijk haar verhaal bij, dat ik op onze website mag plaatsen. Zij en Peter hadden een superleuke eerste date, een kunstroute! Ze liepen samen de Andreas Schotel Kunstroute in Esbeek.

 

Het Succesverhaal van Caroline en Peter

  • Caroline is 54 jaar en woont in Noord-Brabant, Peter is 57 jaar en woont in Zuid-Holland. Caroline schreef: 

Beste Irene,

Kort na mijn 54-ste verjaardag heb ik me ingeschreven bij de wandeldate. Ik ben een echt buitenmens en ga graag wandelen en fietsen. Het leek me zo leuk om dat samen met een maatje te doen.

Al gauw zag ik Peter (PMa) uit Spijkenisse op de site. Meteen dacht ik, wat een leuke, lieve man, precies wat ik zoek. Maar ja, Spijkenisse is toch zo’n 125 km bij mij vandaan. Toch heb ik hem een berichtje gestuurd om te vragen wat hij daar van vond. We besloten om halfweg de afstand tussen ons af te spreken voor een wandeling. Op zondag 17 november jl. was het zover. Na een kop koffie met een heerlijk stuk appeltaart bij “In den Bockenreyder” in Esbeek (NBr) hebben we de Andreas Schotel wandel/kunstroute (10 km) in Esbeek gelopen. Daarna nog samen wat gegeten en gedronken. 14 Dagen later zijn we weer gaan wandelen en een hapje eten. Vanaf toen hebben we dagelijkse contact via app en spreken we elk weekend af.

Ik heb een hele lieve man gevonden, die meer voor me is dan alleen een maatje en met dezelfde interesses. Ik hoop dat we heel lang samen blijven en nog veel mooie wandelingen en fietstochten gaan maken.

Dankzij jouw site hebben we elkaar gevonden, dankjewel.

Met vriendelijke groet, Caroline (SilkeOutdoor)

 

Andreas Schotel Wandel/Kunstroute

Deze route lijkt erg leuk. Een prima idee voor iedereen die ook in de buurt van Tilburg wil wandeldaten. Bekijk de video op de website van het Andreas Schotel Museum 

(de video is niet meer beschikbaar, wel via deze link >> Andreas Schotel Kunstroute in Esbeek).

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Caroline en Peter deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

Foto en video: Andreas Schotel museum

DeWandeldate, Plaatsing: 3 januari 2020