Mobiele menu

Daar bij die watermolen …

Daar bij die watermolen …

We ontvingen weer een leuk berichtje van één van onze ex-leden: 'Na bijna een jaar samen willen wij ons verhaal graag delen.' Dat is natuurlijk altijd welkom!

 

Succesverhaal van Suzanne en Perry

Suzanne is 43 jaar. en Perry is 45 jaar. Beiden wonen in Noord-Brabant.

Het is begin augustus 2023. 'Naturelover' heeft onlangs een profiel aangemaakt bij De Wandeldate en plaatst een like bij het profiel van 'Per'. Een half uurtje later ontvangt ze al een berichtje waarin hij voorstelt om maar gewoon te gaan wandelen. Het blijkt een prima plan.

We spreken af bij de Spoordonkse watermolen als startpunt van onze wandeling. Vanaf het begin gaan we beiden op in elkaars verhalen en krijgen we weinig mee van de mooie natuur om ons heen. Er is nog een versnapering meegenomen voor onderweg, maar we lopen zelfs alle bankjes voorbij. Pas als we het laatste bankje op de wandelroute naderen, dringt het tot ons door hoe snel onze eerste wandeldate verloopt. Na de wandeling doen we daarom nog een drankje op het terras. Een week later maken we een mooie avondwandeling in Liempde. Ditmaal strijken we halverwege de wandeling neer op een bankje, waar we tot na zonsondergang blijven zitten. Het voelt zo fijn vertrouwd. Het weekend daarop maken we een hele mooie NS-wandeling door de Kampina van Boxtel naar Oisterwijk.

Ondertussen zijn we helemaal verliefd en is daar ook onze eerste zoen. Sindsdien doen we zo veel mogelijk samen. We gaan weekendjes weg, maken mooie uitstapjes, bezoeken musea en natuurlijk wandelen we regelmatig.

We zijn nu bijna een jaar verder en zijn ontzettend gelukkig met elkaar. We kunnen een leven zonder elkaar al niet meer voorstellen en zijn dankbaar dat we elkaar via De Wandeldate hebben ontmoet.

Suzanne en Perry

Helemaal verliefd

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Suzanne en Perry deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids en Komoot!

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 1 juli 2024.