Mobiele menu

Blij met mijn wandelmaatje

Ben zo blij met mijn wandelmaatje!

'We hebben elkaar gevonden', schreef Mieke blij. En nu maken zij en Arjan ons samen blij met hun enthousiaste verhaal. En ze wensen andere leden van DeWandeldate ook hun eigen maatje toe. 

Succesverhaal van Mieke en Arjan

Mieke is 50 jaar en woont in Noord-Holland, Arjan is 53 jaar en woont in Zuid-Holland

Mieke

Wat ben ik blij dat ik me aangemeld heb bij Wandeldate. De eerste date ooit en meteen raak! Vanaf het eerste moment een klik en nu 9 maanden verder voelt het nog steeds zo goed. Ben zo blij met mijn wandelmaatje! (en hij met mij)

Ik ben pas gescheiden en vond het alleen zijn niet fijn. Ook alleen wandelen is niet gezellig. Een datingsite is niks voor mij tot ik wandeldate tegen kwam! Ik heb de stoute schoenen aan getrokken en veel zorg aan mijn profiel besteed. Ik had een like gegeven aan Arjanwandelmaatje en al snel kwam er een like terug. Ik dacht en nu.. Ja ik denk als je iets wil moet je gaan reageren maar vond dat best spannend. Dus een mail gestuurd en al snel hadden we app contact. Uren hebben we geappt en een paar dagen daarna afgesproken in het Amsterdamse bos. Heerlijk gewandeld en ook live was de klik er zelfs al wat vlinders.

Arjan

Ja dat klopt! Bij mij waren er ook al vlinders en de klik voelde ook gelijk goed en onverwachts.

Eén maand later gingen we zelfs op vakantie 2 weken en in die 2 weken hebben we mekaar echt goed leren kennen en merkten we dat we steeds meer bij elkaar pasten en dat het allemaal ook wel goed zat en zo zijn we steeds meer om mekaar gaan geven.

Inmiddels zijn we al 10  maanden verder en hebben al heel wat kilometers in de benen en nog heel wat in de planning en zijn dol op elkaar. We wonen een uur bij elkaar vandaan maar dat hebben we er graag voor over. Net of we om het weekend een weekend weg zijn. Wij hopen dat er nog veel mensen via deze site hun maatje zullen vinden.

Liefs Curly Roos & Arjanwandelmaatje

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Mieke en Arjan deelden hun verhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Alle Succesverhalen van datingsite DeWandeldate

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en ontvang je favoriete Wandelgids en Komoot!

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© DeWandeldate, 12 mei 2024.