Super Wandeldate Idee: doe samen mee aan deze populaire georganiseerde wandeltocht en wandel door De Jordaan, over de Dam, door het Vondelpark en breng een flitsbezoekje aan één van de musea langs de route.

Leuk als één-op-één wandeldate (zet 'm in je profiel, als Wandeldate voorstel) of met een groepje (plaats 'm dan als Oproep). 

 

Amsterdam City Walk

  • Datum: Za 16 oktober 2021
  • Afstanden: 10 km, 14 km, 17 km, 20 km en 26 km
  • Inschrijven en Informatie via de website van Amsterdam City Walk

Wat kan je verwachten? 

Dit jaar vindt op zaterdag 16 oktober 2021 voor de 7de keer de Amsterdam City Walk plaats. Dompel je onder in Amsterdamse sferen en wandel een van de 6 routes.

  • Route 10 km - Het hart van de stad en de historische grachtengordel
  • Route 14 km - Ontdek het veelzijdige Westerpark en het sfeervolle centrum
  • Route 17 km - Het gezellige centrum en de mooiste buurten
  • Route 20 km - Door het Amsterdamse Bos en langs de Amstel de stad in
  • Route 26 km - Ontmoet het bruisende centrum, de gezellige buurten en het maritiem verleden
  • Route 33 km - De totale Amsterdam Experience: stadse drukte én de rust van al het groen in en om de stad

Met deze wandelroutes langs verschillende parels zoals het Rijksmuseum, het Vondelpark en de Magere Brug ervaar je Amsterdam op zijn mooist! 

De Jordaan, de Dam, het Vondelpark en het Rijksmuseum zijn slechts een fractie van bijzondere elementen die de deelnemers onderweg tegenkomen. Naast mooie natuur en cultuur biedt de Amsterdam City Walk nog veel meer. Musea op de route hebben een speciaal aanbod voor de deelnemers, een cultureel flitsbezoek behoort dus tot de mogelijkheden. Cafés openen bovendien extra vroeg hun deuren en zorgen onderweg voor veel entertainment. Dit maakt het wandelevenement een perfecte combinatie voor een sportief, cultureel en vooral gezellig dagje uit.

Laat je tot slot meevoeren door de authentieke Amsterdamse gezelligheid mét volkszangers bij het bijzondere en heroïsche Olympisch Stadion waar je je welverdiende medaille in ontvangst neemt. Een unieke Amsterdam experience dus, waar je gegarandeerd met veel plezier – en een medaille om de nek – aan terug zal denken.

 

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Foto via Rennette Stowe

© DeWandeldate, 28 augustus 2018. Update 20 augustus 2021.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.