Mobiele menu

Zoek je een leuk idee voor een actieve eerste date? Ga samen een rondje hardlopen!

6 redenen om op Running-date te gaan

Ben je single en zou je graag andere hardlopers ontmoeten? Ga eens op Running-date! 

We beginnen met een tip!

Doe het rustig aan. Maak er geen conditionele uitputtingsslag van. Ren rustig en wees niet bang om een ​​wandelpauze voor te stellen als iemand moeilijk kan praten. Let goed op je date en jezelf. Dan kan dit het begin zijn van iets heel leuks!

6 redenen waarom je op een Running-date zou moeten gaan

  1. Hardlopen en daten is praktisch. Je werkt aan je conditie en je leert nieuwe mensen kennen. En komt er geen vervolg aan deze date? Geen probleem jullie hebben beiden wel lekker samen bewogen in de buitenlucht. Hoe lekker is dat?
  2. Geen maskers! Waarom wachten tot de eerste logeerpartij om je liefje in hun beste / slechtste licht te zien? Begin zweterig en zonder make-up. Maar wel in je hippe hardloopkleding.
  3. Geen keuze stress Hoe vaak heb je voor je kast gestaan, gestrest omdat je niet weet wat je aan zou trekken bij je eerste date? De kans is groot dat je verschillende hardloopoutfits hebt en de meesten zien er waarschijnlijk hetzelfde uit. Draag gewoon je favoriete shirt, je meest ondersteunende sportbeha en je meest comfortabele broek. Dit kan niet fout gaan.
  4. Geen saaie onderwerpen Begint je date over een tv programma of over zijn ex en heb je daar geen zin in? Dan kan je eenvoudig switchen van onderwerp want er is altijd wel iets te bepraten over hardlopen. “Ik zie dat jij Asics schoenen aan hebt, hoe bevallen die?” En je kan weer door met een lekker onderwerp :)
  5. Je mag pronken Heb jij hard getraind en een wedstrijd of evenement gelopen? Daar mag je best trots op zijn en aan je date vertellen. Zorg wel dat het gezellig blijft het is geen wedstrijdje ‘wie gaat het hardst’.
  6. Iets gemeenschappelijks Ga je op running-Date? Dan heb je al een streepje voor.  Want jij kan hardlopen, bent dus gezond bezig en daardoor meer aantrekkelijk voor de andere partij en jullie hebben een gezamenlijke interesse. Hardlopen! Wij wensen jou heel veel plezier en liefde toe.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook eens op Running-Date?

Ontmoet andere sportieve singles via DeWandeldate

Wist je dat ongeveer 1 op de 4 leden van datingsite DeWandeldate graag gaat hardlopen? DeWandeldate biedt twee manieren om andere hardlopers te ontmoeten:

  • Eén-op-één: meld je aan als LID van datingsite DeWandeldate. Als LId kan je in je profiel aangeven dat je graag gaat hardlopen, je kunt ook als 'wandeldate'voorstel  een hardloop-date voorstellen. Via de Singlespagina, door te selecteren op hardlopen, vind je makkelijk andere hardlopers volgens al jouw zoekwensen (geslacht, leeftijd, porvincie, e.d.). Op dit moment geldt dat 1 op de 4 leden van DeWandeldate hardlopen leuk vindt. 
  • In groepsverband: geef je op voor een georganiseerde Runningdate:

Miniserie over hardlopen

Hardloop Events:

Wil je LID worden of DeWandeldate Agenda volgen?

Hoofdfoto: Rondje Kralingse Plas Rotterdam, foto van Irene, DeWandeldate

© DeWandeldate, 26 november 2019. Updates in 2021.