Mobiele menu

'Wandeldate was voor mij een laatste poging om via datingsites een leuke vrouw te ontmoeten.'

6 maanden samen gevierd met wandelweekend in Limburg

We beginnen het jaar goed, het is nog maar 1 januari en voila, het eerste Succesverhaal van 2020! Het is grappig voor mij, en doet me ook goed, als mensen zoiets schrijven: 'Wandeldate was voor mij een laatste poging om via datingsites een leuke vrouw te ontmoeten.' Lees hoe dit verhaal verder ging .. 

DeWandeldate teller staat nu op 359 koppels en 58 ingestuurde Succesverhalen

 

Het Succesverhaal van Roy en Renée

Roy is 50 jaar en woont in Utrecht, Renée is 46 jaar en woont in Overijssel

Roy schreef: 

Hoi Irene, Een paar dagen geleden waren Renée en ik alweer 6 maanden bij elkaar!

Wij hebben dat gevierd met een weekend wandelen in Limburg. 

Wandeldate was voor mij een laatste poging om via datingsites een leuke vrouw te ontmoeten. Na een tip van een fietsvriend heb ik mij aangemeld en de eerste match was met Renée. Omdat wij beiden geen zin hadden in lange chatsessies hebben wij meteen een afspraak gemaakt voor een wandeling in de bossen bij Nunspeet. Dat leidde meteen naar een etentje en een volgende afspraak. Ik ben wel sportief, maar die week heb ik meteen 30 km gewandeld en dat was ik niet gewend :-)

Daarna hebben wij elkaar zo veel mogelijk proberen te zien, wat door de afstand best lastig was, soms, met 2 kids aan beide kanten van ons leven!

Ondertussen zijn wij aardig op elkaar ingespeeld en loopt alles zo vertrouwd, dat wij ons er soms over verbazen. 

Wij hebben beiden dus maar kort gebruik gemaakt van jouw site, maar dat vinden wij helemaal niet erg.

Lieve groet, Roy

Renée schreef:

Hallo Irene,
Ruim een half jaar geleden heb ik Roy leren kennen via De Wandeldate.
Ik had me hier ingeschreven omdat ik merkte dat reguliere datingsites niet zo bij mij passen en je bij De Wandeldate afspreekt om iets sportiefs te doen wat makkelijker praat dan aan een tafeltje.

Roy stuurde mij een berichtje met het voorstel om af te spreken. Op dat moment was ik bij een lezing van Carla Ketelaar die het af raadt om lang te chatten en zsm af te spreken. Hier was ik na 2 chatsessies en Wandeldates ook achter gekomen.
In real live klikt het toch anders dan via chat.

We spraken af in Nunspeet in het bos, eind van de middag. Met vaag het idee dat wanneer het zou klikken we daarna nog wat zouden kunnen eten samen.
Anders dan bij de vorige dates waar langer was gechat, had ik geen voorstelling van Roy en weinig verwachtingen. Ik hoopte alleen op een gezellige wandeling en een leuke ontmoeting.

Toen ik Roy zag was ik positief verrast, wat een enthousiaste uitstraling! We raakten niet  uitgepraat, liepen 3 keer hetzelfde rondje en besloten om half 8 dat we best wat konden eten samen. Ook dat was gezellig. Om 22 uur namen we wat onhandig afscheid maar met de zekerheid dat we elkaar weer wilden zien. De vraag was alleen: wanneer?

Qua afstand en regelingen met wederzijdse kinderen, was her niet altijd gemakkelijk om af te spreken het afgelopen half jaar. Maar, misschien wel juist daardoor, kozen we elke keer weer bewust voor elkaar. We hebben al heel wat afgewandeld en blijven dat ook zeker doen. Afgelopen weekend zijn we voor het eerst samen op vakantie geweest, het gaat allemaal heel relaxed en voelt heel fijn.
We zijn erg blij met elkaar, bedankt voor je “bemiddeling”, zonder jouw site hadden we elkaar niet gevonden.

Liefs, Renée

 

Wil je méér Wandeldate verhalen lezen?

Roy en Renée deelden hun succesverhaal. Ook andere (ex) leden vonden elkaar via datingsite DeWandeldate en schreven hun verhaal: 

Alle Succesverhalen van leden van datingsite DeWandeldate

 

Deel ook jouw Verhaal!

Heb je ook een nieuwe relatie (of vriendschap) via DeWandeldate? 

Vertel je Succesverhaal en kies je favoriete Wandelgids!

 

Word ook lid en volg DeWandeldate

DeWandeldate, 1 januari 2020