Welkom bij DeWandeldate, datingsite voor wandelaars, fietsers, buitensporters en natuurliefhebbers. Ben je nieuw bij DeWandeldate? In dit BLOG leggen we uit hoe het wandeldaten zo ongeveer werkt. 

Wat is Wandeldaten?

Bij Wandeldaten combineer je het wandelen met het daten. Je nodigt elkaar uit voor een wandeling en al wandelend leer je elkaar beter kennen. Op een ontspannen en tegelijk actieve manier. 

Hoe werkt het? In 3 stappen naar je eerste Wandeldate

  1. Maak jouw Profiel: Plaats je eigen idee voor een eerste WANDELDATE (waar wil je wandelen?), vertel iets over jezelf en wie je zoekt, vul je leeftijd, provincie en nog wat gegevens in, geef je wandel- en outdoor voorkeuren aan en plaats een paar foto's. 
  2. Vind Matches: Ga nu op zoek naar een leuke man of vrouw om mee te wandelen: bekijk de wandeldate voorstellen, of zoek op basis van jouw voorkeuren (leeftijd, provincie, opleiding, wandeltype, etc.) Zie je een leuk profiel? Je kunt eerst een 'like' geven, en kijken of je een like of berichtje terug ontvangt.
  3. Start met Wandeldaten: Heb je al een paar 'likes' ontvangen? Een leuk persoonlijk bericht? Ben je klaar voor je eerste date? Om uitgebreider te kunnen reageren nodigen we je uit als Betalend lid (voor 1, 3, 6 of 12 maanden). Dan kan je zoveel berichtjes sturen als je wilt. En als het lijkt te klikken, maak je een eerste afspraak. Het is leuk om er dan gelijk een echte WANDELDATE van te maken. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook eerst bij een café afspreken, en daarna, of bij je tweede of derde date een wandeling maken. Je kunt ook een FIETSDATE of een andere OUTDOOR DATE voorstellen. 

Maar .. hoe werkt het Wandeldaten dan precies?

Je hebt vast nog allerlei vragen. Is het echt wat voor mij? Moet je single zijn om te wandeldaten? Wat kost het lidmaatschap? Wat voor mensen doen er mee? Hoe vind ik iemand uit mijn eigen buurt? Mag mijn hond ook mee? Is DeWandeldate ook voor hardlopers en fietsers? 

Op onze pagina lees je meer over DeWandeldate en over het gebruik van de website: 

Kom je er nog niet uit of heb je een specifieke vraag? Stuur je vraag aan Irene, info@dewandeldate.nl.

Veel plezier met Wandeldaten!

 

 

Informatie en Succesverhalen van DeWandeldate

DeWandeldate volgen of lid worden?

Foto 1: Michael Mc Cullough, Foto 2: Michael Mc Cullough, Foto 3: DeWandeldate. 

© DeWandeldate, 17 oktober 2018

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.