Iedere maand een andere provincie

In 2016 trekken we met datingsite DeWandeldate door alle provincies in Nederland. We maken iedere maand een wandeling vanuit de provinciehoofdstad. En we gaan tenminste één keer wandelen in België. Singles uit heel Nederland en België: check regelmatig onze Agenda en wees er op tijd bij als er een wandeling in jouw provincie is! 

  • Halverwege het jaar, toen bleek dat de wandelingen in meer (van centraal Nederland) afgelegen provincies onvoldoende belangstelling was, ben ik voorlopig gestopt met deze wandelingen. Middelburg was de laatste van dit rijtje. 

Route keuze: alléén stationswandelingen

We kiezen alléén wandelingen vanaf treinstations in de hoofdsteden. Zo zijn de routes voor iedereen goed bereikbaar, beperken we de reistijd en gedragen we ons als ware natuurliefhebbers. De routes selecteren we vooral via Wandelzoekpagina. De routemakers van de routes die we op het oog hebben zijn: NS, Bart van der Schagt van Groene Wissels, en Rob Wolfs van Trage Tochten.

Hoe werkt het?

Per wandeling streven we naar een groep met 10 mannen en 10 vrouwen. En steeds is de leeftijdsgroep weer een beetje anders. We maken de wandeling bekend via onze website: bij de Tips & Agenda, in het blog over onze Singles Agenda en in de wekelijkse Nieuwsbrief. Ongeveer een maand vóór de wandeling zijn de tickets te koop via onze website. Let op: deze wandelingen vanuit de provincie hoofdsteden zijn niet de enige wandelingen die we organiseren.

Check voor de volledige DeWandeldate Agenda 

 

Jaaroverzicht 2016

We reizen het hele jaar 2016 kriskras door Nederland en (tenminste) één keer naar België. De eerste keer is een Nieuwsjaarswandeling, voor alle leeftijden. De overige wandelingen zijn steeds voor wisselende leeftijdsgroepen. In de loop van het jaar kunnen nog wijzigingen in dit schema komen. 

De rest van de wandelingen in dit plan gaan we niet meer doen.  

  • Za 4 Juni: Flevoland, Lelystad
  • Za 2 Juli: Limburg, Maastricht
  • Za 6 Aug: Friesland, Leeuwarden
  • Zo 4 Sept: Gelderland, Arnhem. 
  • Za 1 Okt: Drenthe, Assen
  • Za 5 Nov: Utrecht, Utrecht
  • Za 3 Dec: Noord-Holland, Haarlem.

Voor de komende wandelingen zie ​DeWandeldate Singles Agenda. 

 

Wil je lid worden of DeWandeldate Agenda volgen?

© Irene den Ouden, DeWandeldate, Rotterdam, 8 nov 2015. laatste update: 14 mei 2016.

 

    Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.