Partner van DeWandeldate voor Linkruil, Ledenkorting of Promotieacties

Wij zoeken partners in deze branches:

 • WANDELEN, FIETSEN & OUTDOOR activiteiten

 • SINGLES & DATEN

DeWandeldate is dé datingsite voor actieve en enthousiaste wandelaars, fietsers, buitensporters en natuurliefhebbers in Nederland en België. Sinds onze start op 1 maart 2014 hebben we nu ruim 3.500 leden op zoek naar een partner. Daar omheen hebben we een groot netwerk opgebouwd van fans en volgers van onze website, nieuwsbrief en sociale media. We willen graag verder groeien en zijn op zoek naar meer mogelijkheden om onze doelgroep nóg beter te bereiken. Daarom nodigen we bedrijven en organisaties uit met voorstellen voor samenwerking te komen. 

Zijn wandelaars, outdoor sporters en natuurliefhebbers ook uw doelgroep? We bieden u 6 mogelijkheden aan voor samenwerking en promotie: 

 1. Links (en Banners)
 2. Blogs en artikelen
 3. Berichten via Facebook en Twitter e.a. Sociale Media
 4. Korting voor uw Leden
 5. Promotieacties, Winacties
 6. Agenda.

DeWandeldate bereikt duizenden actieve singles

Waarom is DeWandeldate een aantrekkelijke Partner voor u? DeWandeldate is een uniek concept. Het is de enige datingsite voor wandelaars, en de enige wandelsite voor singles en dating. De site levert bijna wekelijks nieuwe koppels op en krijgt goede reacties, mede dankzij de persoonlijke werkwijze van community manager Irene den Ouden. Check de Reviews en Succesverhalen

Via onze Website, Agenda, Nieuwsbrief en Sociale Media bereiken we veel wandelliefhebbers en singles. De aantallen groeien maandelijks. Per 1 jan 2020: 

Actuele cijfers (omvang en samenstelling) van ons ledenbestand vindt u op de pagina Doelgroep en leden van DeWandeldate. De ruim 3.500 leden van onze datingsite zijn voor 60% vrouwen (40% mannen), driekwart van de leden (76%) is 31 t/m 60 jaar oud.

De 1.900+ fans van onze Facebook pagina zijn voor 51% mannen (49% vrouwen), de meeste fans zijn 35 t/m 54 jaar oud. 

 

Doelgroep: sportieve singles, actieve buitensporters, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers

 • Wandelaars: DeWandeldate is er voor alle outdoor singles, voor cultureel geïnteresseerde en sportieve singles, van stadsbezoekers tot natuurliefhebbers, rugzaklopers, LAW- en Vierdaagse lopers. En voor mensen die gewoon voor de gezelligheid wandelen. Ook voor mensen die eigenlijk liever willen gaan fietsen, kamperen, fotograferen of zeilen. Wandelen is wel de ideale activiteit voor een eerste kennismaking! Van alle leden van DeWandeldate weten we welk type wandelaar ze zijn en ook welke andere outdoor activiteiten ze graag doen. 
 • Outdoor sporters: veel leden gaan ook graag fietsen (74% !), kamperen (51%), tuinieren, fotograferen, hardlopen, kanoën, skiën, zeilen, mountainbiken, wadlopen, schaatsen, wadlopen, skaten, langlaufen of klimmen. Zie hier de meest actuele cijfers

Omdat we behalve wandelaars ook fietsers en andere outdoor sporters beter willen bereiken, verkennen we nu de mogelijkheden om DeWandeldate uit te breiden met DeFietsdate en/of OutdoorSingles. Voor OutdoorSingles hebben we al een landingspagina en we zijn actief op Facebook en Twitter. Een groot deel van onze nieuwe leden komt binnen via de OutdoorSingles links. 

En hier nog de Top 15 van voorkeuren voor outdoor activiteiten van onze leden:

Bedrijven: 6 mogelijkheden voor samenwerking 

Voor aanbieders en bedrijven uit de wandel- en outdoor branche of datingbranche: hier ziet u 6 mogelijkheden om met ons samen te werken. Heeft u interesse, of heeft u een nog beter voorstel? Stuur ons uw voorstel. 

 1. Links (en Banners)
 2. Blogs en artikelen
 3. Berichten via Facebook DeWandeldate en Twitter @DeWandeldate e.a. Sociale Media
 4. Korting voor uw Leden
 5. Promotieacties, Winacties
 6. Agenda.

 

  #1. Linkpartners van DeWandeldate

  We hebben deze pagina met Websites en links over wandelen en daten voor onze leden en bezoekers, met allerlei tips over wandelen, wandelroutes, outdoor activiteiten, daten en singles. 

  DeWandeldate wisselt graag links uit met websites in deze categorieën:

  • wandelclubs, wandelgroepen, fietsclubs, fietsgroepen, outdoor websites
  • wandelroutes, wandelapps, fietsroutes, fietsapps
  • wandeloutfits, wandelkleding, wandelschoenen, fietsoutfits, sportoutfits
  • wandelweekends, wandelreizen, fietsweekends, fietsreizen
  • wandelcampings, trekkershutten, wandelhotels, bed & breakfasts
  • wandel en fiets cafés en restaurants
  • buitensport en outdoor activiteiten (hardlopen, fietsen, kanovaren, zeilen, bergsport, kamperen, etc.)
  • nette datingsites, singlesites, activiteitensites
  • blogs over social media, lifestyle, trends, etc.

  Zó vraagt u een linkruil aan met DeWandeldate: Heeft u ook een bedrijf of organisatie in één van de genoemde categorieën? We ruilen graag onze links, als volgt:

  • Zet de link naar DeWandeldate op uw website. De tekst kan bijvoorbeeld zijn: 'DeWandeldate, datingsite voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers in Nederland en België'. Of: 'DeWandeldate, datingsite voor sportieve singles'.
  • Stuur een mail met linkruil verzoek en de al geplaatste link naar info@dewandeldate.nl
  • Geeft u in uw mail ook de gewenste tekstregel voor uw link aan.
  • Wij zetten uw link op deze pagina met linkjes en sturen u een bevestiging. 

   

  #2. Uitwisselen van blogs, artikelen met DeWandeldate

  De Blogs op onze website worden goed gelezen. Ze zijn blijvend vindbaar, via Google en via het tabje Tips & Agenda en via de specifieke onderwerpen (tags). Iedere week verzenden we een Nieuwsbrief, met de laatste 5 Tips. We worden regelmatig gevraagd om Blogs op onze website te plaatsen. We plaatsen alleen Blogs die echt interessant zijn voor Wandeldaters en direct bijdragen aan een geslaagde eerste wandeldate. Denk aan: nieuwe wandelroutes, bijzondere exposities, activiteiten die je onderweg kunt doen, bijzondere wandelcafe's en wandelevenementen en groepswandelingen voor singles. En alleen als we een gelijkwaardige plaatsing terug krijgen op een ander netwerk dat voor onze promotie interessant is. Of als er voor betaald wordt. 

  • Wilt u een blog ruilen? Of wilt u - tegen betaling - één of meerdere blogs plaatsen? Mail dan uw voorstel aan info@dewandeldate.nl
  • Wilt u een Blog van ons plaatsen op uw website? Bekijk bij onze Tips & Agenda voor een indruk van de Blogs die we schrijven.

   

  #3. Uitwisselen berichten via Facebook en Twitter e.a. sociale media

  Voor partijen die (nog) geen mogelijkheid hebben links en blogs via de websites uit te wisselen, is er ook de mogelijkheid om elkaars berichten op Facebook en Twitter te delen. Wij zijn actief met deze accounts:

   

  #4. Promotieacties en Winacties

  Heeft u een voorstel voor een leuke promotie- of winactie? We doen graag mee, als de actie leuk en interessant is voor onze leden. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar leuke kadootjes voor de via onze site ontstane koppels, die hun succesverhaal deelden met onze lezers. Bijvoorbeeld: voor beide partners een nieuwe rugzak, of een paar (barefoot) wandelschoenen, een dinertje in een boscafe. Verder verloten we ook graag leuke gadgets en filmkaartjes.  

   

  #5. Korting voor uw Leden

  Ben u op zoek naar extra ledenvoordeel voor uw leden? Wij kunnen u een actiecode geven waarmee uw leden een flinke korting krijgen wanneer zij hun Gratis lidmaatschap bij datingsite DeWandeldate willen omzetten naar Betaald lidmaatschap. Lees meer over het Lidmaatschap en de kosten bij DeWandeldate

   

  #6. Vermelding van Evenementen op de Agenda

  DeWandeldate biedt zelf één of twee maal in de maand een groepswandeling aan. Steeds voor wisselende leeftijdsgroepen en in verschillende provincies. In ruil voor vermelding van onze Wandelagenda kunnen wij ook aandacht besteden aan uw evenementen. 

   

  Contact met DeWandeldate

  Wilt u samenwerken met DeWandeldate? Mail dan uw gegevens en voorstel aan Irene den Ouden via info@DeWandeldate.nl of via onze Contactpagina

  © Irene den Ouden, DeWandeldate, laatste update 1 januari 2020.