Geef jouw reactie

 • Karin Verduin

  Ze zijn bang oud te worden denk ik..
  Ook ik heb me gestoord aan die mannen op sites die jonge vrouwen willen, het mag van 25,30 jaar jonger tot hun eigen leeftijd. Soms hebben ze een boot of flink wat geld. Mannen van mijn leeftijd. Oude mannen wilden wel met mij daten. Gepensioneerden. Maar ik werk nog en heb een vol leven. Dan wil je toch iemand van je eigen leeftijd? Of jonger.
  Een keer had ik een date met een man die een jongere foto en 10 jaar jonger op zijn profiel had gezet, hij moest wel 2 uur rijden om met mij te wandelen (niet iemand van de wandelsite) Hij was dus een gepensioneerde, die 18 getrouwd was, en altijd 'open relaties' had, nou ik niet.
  En zei hij, zijn vrouw zat in de overgang, ze was 54, ze had niet meer zo'n zin.
  pffff, nou ja! ik was 53. Het ging hier dus om zijn sexbehoefte. Niet om mij. Een voor erbij.
  Ik vond het zo een afknapper, en zonde van mijn tijd. En ik dacht nog wel even, na een aantal mailtjes, van jammer hij is wel 5 jaar ouder, maar vooruit mijn ex was 13 jaar jonger..jahaha. Oud en getrouwd (ook dat nog).
  Nu zoek ik niet meer. Ik ben een leuke vrouw, vitaal ook. Komt die ene op mijn pad, fijn.
  Ik erger me niet meer aan mannen die persé een jonge vrouw willen, wat hun redenen ook mogen zijn. Ze zijn bang oud te worden denk ik, zouden ze jonger lijken naast een jonge vrouw? Het is erg dat ze een zo negatief oordeel over vrouwen van hun eigen leeftijd hebben. Ik vind het zielig.

 • Het e-mailadres wordt niet getoond op de website.